Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

A Rubicom menet

Avatar photo
You are Reading..

A Rubicom menet

Lassacskán már könyvet kellene írni a Rubicom által hátrahagyott TV vevőegységről.
Röviden:
Rubicommal 1 évre kötöttem szerződést, ami október végén járt volna le. Ők 5 hónappal ezelőtt felmondták a szerződést, mert a DigiTV megvette tőlük a szolgáltatási jogot. A DigiTV -től kijöttek, bekötötték a TV -t, internet hozzáférést, és elmentek. A TV vevő egység maradt nálam. Pár hónapra rá, érkezett egy számlalevél (miután már a Rubicom -al nem voltam szerződéses viszonyban), hogy fizessem ki a vevőegység árát. Írtam nekik dörgedelmes levelet, amiben részleteztem, hogy Ők se gondolják komolyan, hogy én majd kiviszem Fótra a vevőegységet, miközben erről hivatalos levélben Ők értesítettek, hogy kijönnek érte!
Mint ahogy várható volt, válasz nem érkezett. Vártam 1 hónapot, vártam 2 hónapot, majd újra elküldtem a levelet, a címzettek listájára a Fogyasztóvédelmi Főfelügyeletet is becímezve.
Eltellett 1 hét, és ma délelőtt csörgött a telefonom. A Rubicom -tól egy ideges hangú ügyintéző jelentkezett, aki elmondta, hogy folyamatban van az eszközök begyűjtése, és nyugodjak meg, menni fognak a kollégái.
Higgadtan elmondtam neki, hogy én október 31 -ig leszek a lakásban, utána már nem fognak ott találni! Erre a hölgy kijelentette, hogy márpedig Ő nem lát bele a kolléga kiszállási lapjába, és akkor fáradjak be a Rubicom -hoz (Fót), és vigyem be személyesen. Vagy küldjem el postán! Hahahaha! Mondtam, hogy csak futárszolgálattal, de akkor Ők fizetik! 🙂
Erre kioktatott, hogy akkor már igazán befáradhatnák, mert az elég drága lenne, és Ők nem fogják fizetni. Felajánlottam nekik, hogy a házmesternek átadom (az nem jó, nem fogja a kolléga megkeresni a házmestert!), a Rubicom -os szerződéskötéssel megbízott úriembernek, aki két háznyira lakik (az nem jó, üzletkötőnek NEM lehet átvennie!).
Ekkor már elszakadt nálam is a cérna, és megmondtam, hogy "befáradni" nem fogok, jöjjenek és kész! Erre a hölgy bevágta a durcásat, és lerázott annyival, hogy majd erről a számról hívni fog a kollégája!

21. század, Magyarország!

És mindezt azért írom le, mert a hibásan megrendelt Németország – Dánia közötti kompjegyet a vásárlás és hibajelentést követő huszadik percben a németországi ügyfélszolgálatosok javították, és értesítettek, illetve elküldték a módosított kompjegyet!