Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hónap: 2010 november

Metró találkozás

Reggel, legnagyobb meglepetésemre, Ágit pillantottam meg a metrókocsiban! Odaálltam elé, és mélán néztem kifele az ablakon. Kíváncsi voltam, hogy mikor vesz észre engem. Fél percig pislogott, majd széles mosoly! Gyors.

Keep Reading →

Fogalmazok

Az APEH -nak fogalmazok körmondatokkal tűzdelt levelet. Mi a jobb megszólítás? "Tisztelt Cím", "Tisztelt Ügyintéző" vagy esetleg "Tisztelt Hölgyem / Uram"?

Keep Reading →

Köszi a linket!

Nem igazán tudom, hogy ki volt, de valaki belinkelte az egyik animált képet az oldalamról a facebook -ra. Ez azzal járt, hogy a facebook percenként lekérdezte a képet, és a.

Keep Reading →

Téli napsütés

Kisütött a nap délután! Tegnap még dundi hópelyhek hullottak alá, akik mára nedves sáros foltokként terülnek el a járdán. Amikor kimentem ebédet venni, eszembe jutott erről a téli napsütésről a.

Keep Reading →

"Ranszesz, az ásatás" kiállítás

Vasárnap elmentünk a gyerekekkel a "Ramszesz, az ásatás" című kiállításra. Kettős érzésem van, most hogy megnéztük a kiállítást! De mielőtt leírom, röviden leírom a kiállítást.

Keep Reading →

Röhög a metró

8 óra környékén az Újpest városközpont metró állomáson, lassan beállt a metrószerelvény a helyére. Az utasok sietősen felszálltak, ki - ki elfoglalta a kedvenc helyét, majd elővette a Metropol újságot-,.

Keep Reading →
1 2 6