Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Nap: 2010. október 4.

A nagy kérdés!

Vajon mi visz rá egy japánban élő embert arra, hogy a töpörtyű szóra keressen rá a google -ba, majd az én blogomban a töpörtyűs csoki bejegyzést végig olvassa?

Keep Reading →

Fertőzés

Köszönet annak a kedves kolleginának, aki betegen is bement dolgozni, majd egy külön megbeszélésen, egy 10 m2 -es tárgyalóban az 1 órás megbeszélést végig köhögte, hogy megfertőzött. Igazán örülök a.

Keep Reading →

Angelina Jolie

Azt hiszem, kicsit már kezdi a magyar média túlzásba vinni a színésznő körüli hercehurcát. Sosem értettem, hogy Amerikában miért turkálnak a színész magánéletében, és néha még a kukájába is belemásznak,.

Keep Reading →

Szem rakás

Utálom az olyan embereket, akik egy szemétlerakást tiltó tábla betűinek levakarására nem átallanak időt fecsérelni, de a tábla lábához közvetlenül ledobott szemetet nem tudják bedobni egy konténerbe!

Keep Reading →

Két telefon

Jó az, hogyha az embernek két telefonja van. Az egyikkel fel tudja hívni a másikat, hogyha nem találja meg. Köszönhető ez annak, hogy elektromos borotva csengőhangot állítottam be, amit NEM.

Keep Reading →

És akkor..

És akkor Keve úr rájött arra a több ezer éves trükkre, miszerint az arcot forró vízzel felpuhítva a férfiember sokkal könnyebben tud borotválkozni!

Keep Reading →