Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Murhpy, és az Ő törvényei

Avatar photo
You are Reading..

Murhpy, és az Ő törvényei

Amikor megyek ki Érdre a gyerekekhez, kocsival szoktam elmenni a Nagyszőllős utcáig. Ott leparkolok, és busszal teszem meg a maradék utat. Két oka is van, hogy így járok. Egyrészt könnyebb parkoló helyet találni azon a környéken, mint az Allé közvetlen környezetében. Másrészt ha már megvettem szemtelenül magas összegért a BKV bérletet, ki kell használni (sz*rrágás).
A mai nap is hasonlóan indult, mint a többi. Kocsival a Nagyszőllősi utcánál leparkoltam, kikászálódttam a kocsiból, magamhoz vettem a pénztárcámat. Majd isteni sugallatra úgy döntöttem, hogy ma bizony szép idő van, és nem fogok beállni a buszmegállóba 10 percet várni a buszt. Mert bizony abba a buszmegállóba 10-15 percet kell várni mindig.
Szépen komótosan elindultam a következő buszmegállóba, ahol már a 212 -es és a 86 -os buszok is megállnak. Azt mondanom se kell, hogy mielőtt elindultam, elnéztem jobbra, hogy esetleg van -e busz, ami közelít. A budafoki útig elláttam, de kék busznak nyoma se volt.
Mikor már olyan távolságra értem a buszmegállótól, hogy képtelenség lett volna visszaszaladni, megjelent az 56 -os busz. 30 mp -et állt a megállóba, majd tovább hajtott. Erősen elgondolkoztam, hogy mégiscsak vissza kellene menni. De az élettapasztalatom azt diktálta, hogy most úgy se fog jönni busz jó ideig, ezért lépkedtem tovább. Ahogy hátra néztem, nem hittem a szememnek!!! Még egy 56 -os busz állt be a megállóba. 10 mp, majd tovább hajtott! HAHA!!! Gondoltam magamban! Szóval így állunk! Két busz 2 percen belül! Ez azt jelenti, hogy most egy órán keresztül nem fog jönni busz. Megnyugodva sétáltam tovább. Bár ne tettem volna. Alig telt el 20 mp, a buszmegállóba berobogott a 250 -es busz!
Itt mondatta velem az élettapasztalat azt, hogy megbukott. Szépen visszasétáltam, mert hát ha 3 busz jön, akkor negyediknek is kell jönnie. 10 percig vártam a negyedik buszt… Mondanom se kell, nem jött. Dühömben átsétáltam a következő buszmegállóba, és a 212 -el érkeztem meg a Budafoki úthoz.

Murhpy meg elmehet ám a ……!!!!!!!!!

1 Comments

  1. Úgy jártál, mint Spongyabob, amikor rossz buszra szállt és nem tudott hazamenni Bikinifenékre… 😛

Comments are closed.