Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Becsúszott a sportszelet

Avatar photo
You are Reading..

Becsúszott a sportszelet

Késői gyermekkoromban olcsó szójáték volt az "úgy megijedt, hogy becsúszott a sportszelet" szöveg. Aztán egy ideig a sportszelet unikumnak számított, mert eltűnt a boltok polcairól. Hála az égnek, a Kraft Foods megvette a licenszét, és újra piacra dobta, mókás reklámok kiséretében. Lehet, hogy az eltelt néhány év szakadéka, vagy a nyelvem ízlelő bimbóinak átalakulása miatt, de valahogy nem volt már ugyanaz a sportszelet, mint amit gyermekkoromban szerettem. Lehet, hogy kihagyták belőle azokat a káros, azonban meghatározó elemeket, amitől olyan finom volt.
Azóta eltelt pár év, és hozzászoktam az új Sport Szelet ízéhez. Mégiscsak Hungaricum!



Ebéd után bekanyarodtunk a boltba, és érdekes akcióra lettünk figyelmesek: Vegyen három Sport Tuning -ot, csak most 100 Ft -ért!

Gondoltam, beruházok, mert hát azért mégiscsak szeretem a csokikat!

Bár ne tettem volna!

A Sport Tuning egy dióval megbolondított Sport Szelet, de sajnos pont azt az ízkombinációt vesztette el a dió által, mai miatt Sport Szelet a Sport Szelet.

Kaptam a számba egy hihetetlenül tömény, cukorban tocsogó, diót éppen csak, Sport Szelet ízt éppen csak éreztető fullasztó valamit. Nem esett jó! Az meg főleg nem esett jól, hogy a fogam telement a masszával, és émelyegtem tőle!
Ha valaki szeretem a durván cukros csokiszerűséget, akkor rajongani fog érte, de én maradok a csilis csokinál!