Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

PiramiS szimulátor

Avatar photo
You are Reading..

PiramiS szimulátor

Készítettem egy kis programot, amivel a piramis játékok, illetve a jutalékrendszeren alapuló üzleteket lehet tesztelni.

A működése fapados, túl sok időm nem volt rá, de már így is érdekes információt ad!

Első ránézésre is lehet látni, hogy ideális esetben (azaz minden ember 6 másik embert be tud szervezni, és minden ember napi 10 pontot „keres”) még a piramis szerkezet negyedik szintjén se igazán jövedelmező!

A piramis csúcsa négy szint esetén.
A piramis csúcsa négy szint esetén.

Természetesen az ötödik szinttől már ideálisabb a kereset, és ha minden jól megy, akkor a hatodik szinten egészen jó kis összeg csúszik a megfelelő emberek zsebébe. 

A piramis csúcsa öt szint esetén.
A piramis csúcsa öt szint esetén. alakul ez!

Ha szeretnél kísérletezni, akkor töltsd le a programot innen (a program működéséhez elengedhetetlen a  Microsoft .NET 4.X Framework megléte):

PS szimulátor (70kb, vírusmentes!)

 

UPDATE! Mielőtt letöltöd, és nem vagy 100% -ig biztos bennem, kérlek ellenőrizd le a https://www.virustotal.com/#url segítségével a file -t!

Nem szeretnék újra idióta fröcsögős kommentekre válaszolni! 🙂

3 Comments

  1. Milyen érdekes, hogy a vírusvédelmi rendszerem veszélyes fájlként érzékeli ezt a programot… Mi lenne, ha azzal foglalkoznál, amihez értesz ahelyett, hogy másokat átversz és rágalmazol?

    • Kedves nincs, Szomorúan olvasom, hogy a vírusvédelmi rendszered veszélyes fájlként érzékelte! Ez két dolgot jelent: 1. Elavult a vírusvédelmi rendszered 2. Félreértetted a vírusvédelmi rendszer üzenetét Megértem, hogy nem bízol meg bennem, de 40 víruskereső szoftver eredményében (köztük a Microsoft,Kaspersky, Symantec ) talán megbízol! Kérlek, látogasd meg ezt az oldalt: https://www.virustotal.com/#url És írd be ezt a linket: http://keve.info/wp-content/uploads/2012/10/ps_simulator.zip Ellenőrizd az eredményt! 🙂 Ohohoho!! Most azt gondolod, hogy biztos kicseréltem a fájlt! De miért is csinálnék egy olyan szoftvert, amivel leégetem magam?!?! Sőt, még reklámozom is… Ohh, és hát szégyen és gyalázat, de cirka 22 éve foglalkozom szoftverfejlesztéssel, de ezentúl ígérem, elmegyek más munkát keresni, mondjuk névtelen kommentelőnek még biztos jó leszek! 😛

    • Kicsit megkésve, de azért a rágalmazásos dologra is szeretnék reagálni! A rágalmazás hivatalos megfogalmazása: „Rágalmazás vétségét követi el, aki valakiről, más előtt, a becsület csorbítására alkalmas tényt állít vagy híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ.” Lássuk, én jogilag elkövettem -e rágalmazást… Csatlós Csabára, mint a PandaStart.com kitalálójának és üzemeltetőjének a személyére egy jelzőt akasztottam: zseni. Más, a becsület csorbítására vonatkozó tényt, híresztelést nem tettem közzé! A Pandastart.com mint MLM vállalkozás működésével kapcsolatos problémákat, kételyeket felvetettem, de nem rágalmaztam! A piramis játék -ot töröltem a tag -ek közül, igazat adva egy PS tagnak. Kedves nincs, Ha már névtelenül fűzöl megjegyzéseket egy blog bejegyzéshez, kérlek, készülj fel rendesen! Vannak olyan PandaStart tagok akik névvel / e-mail címmel szóltak hozzá, és nem haraptam le a fejüket, nem cikiztem őket! Én szívesen folytatok vitát, ha a vitapartner intelligens! A hozzáfűzött megjegyzésedet törölhettem volna, de úgy gondolom, hogy ha egy provokatív írást közlök, akkor az a minimum, hogy a provokált oldal véleményét is közzétegyem! Várom a válaszod! Az elérhetőségem fent van a blogon!

Comments are closed.