Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Mentás citromos étcsokoládé

Avatar photo
You are Reading..

Mentás citromos étcsokoládé

Heidi, Heidi??? Hmm… Még életemben nem hallottam! Egy Heidi -t ismerek, Ő Dániában él, és igen kedves hölgyismerős! 🙂

No de miért is tanakodtam ezen? Mert pár hete megláttam a csokoládéboltban ezt a nevet. Kicsit utána olvastam, majd megvásároltam a csokoládét. Egy német cégről van szó, akik Romániában gyártják a csokoládéikat.

Rövid ismertetőm a mentás – citromos étcsokoládéról fog szólni.

 

Mentás csokoládét már ettem sokat, így nem is vártam túl nagy dolgot ettől a csokoládétól. Jóval olcsóbb volt, mint versenytársai, ezért is előre leírtam magamban!

De csalódnom kellett, pozitívan! Mert ez a csoki finom volt. Kellemesen roppanós csokoládé, 60% -os kakaótartalommal, és enyhe menta ízzel. A citrom már trükkösebb volt. Én kandírozott citromra tippeltem, de nem!

Egészen különleges citrom ízű morzsák voltak benne, ami egyben érdekes volt, másrészt engem egy csöppet a citrompótlóra emlékeztetett. De összességében harmonikusan voltak az ízek, és nem volt bántó a savanyú.

A képeken látszik (amit sikerült alulexponálnom rendesen), hogy a csomagolása jórészt fekete színű, ami egészen kicsit kriptahangulatot idéz, és még a citrom illetve menta színe se tudta elnyomni bennem ezt az érzést.

Tízes skálán 7 pontot adnék neki, egyrészt a csomagolás miatt, másrészt a citrompótló darabkák miatt. 🙂