Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Zing Burger

Avatar photo
You are Reading..

Zing Burger

És igen, eljött végre a nagy nap! Anettel elmentünk a Gozsdu udvarba, hogy meglátogassuk a Zing Burger mozgó sütödéjét, és megkóstoljuk a hanburgerüket!

Kétszer mentünk végig a Gozsdu udvaron, mire rájöttünk, hogy nem ott, hanem a Holló utcai részen vannak. Sebaj, legalább megismerkedtem a környékkel (szégyen gyalázat, de még sosem jártam ott!).

Két mozgó árus állt ott, mindketten hamburgert árultak (és a Zing -el szomszédos kocsiban jóféle meggysört is lehetett kapni). Mi természetesen egy bizonyos hamburger miatt érkeztünk, ez pedig a Full Extra Burger.

Pár perc alatt elkészült, csinos kis csomagolásban kaptuk, a tetején Zing -es matricával!

Az íze tökéletes, közepesen átsütött marhahús, két oldalán megsült, középen még egy árnyalatnyit rózsaszín, mint mondhatnék rá, én így szeretem. A bacon kifejezetten roppanós volt, ami nagyon tetszett! A buci nem túl édes, kellemesen ropogósra sütve a belső oldala. Az arányok rendben voltak, a szószból én egy árnyalatnyival többet tettem volna bele, illetve nem lett volna rossz, hogyha sült krumplit is adtak volna hozzá (mert az olyan tradicionális!).

Ami meglepő volt, hogy 1 burger és egy pohár kézműves meggysör után kifejezetten jól laktunk! 

Ami talán még felróható, az az ár. 1300 Ft egy darab hamburgerért erősnek tűnik.

Összességében ha értékelnem kellene 9/10 (csak az ár miatt!)