Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hónap: 2011 augusztus

Avokádós-, mentás uborkaleves

Tegnap nem volt osztatlan sikere az avokádós-, mentás uborkalevesnek. Pedig egészen finomra sikerült. Anyu receptje alapján készítettem, én még egy fokhagymás is beledobtam, talán ezért „csúfolták” caciki levesnek. 🙂 Mára.

Keep Reading →

Magad uram, ha szolgád nincsen

Szól a mondás, és milyen igaz…  Ha nem tud senki egy tetőszigeteléssel foglalkozó szakembert szerezni, akkor neki állok egyedül. Beszereztem bitumenes hígbevonót, és felkentem egy rétegben a falra, és azokra.

Keep Reading →

Hangulat zene

Ritkaság, de egy kis bevezető ehhez a hangulat zenéhez… Én sose voltam oda az etno meg world music stílusért. Egyik oka az volt, hogy mondvacsináltnak éreztem, másrészt nagyon elvont volt.

Keep Reading →

Indulok

Elindulok a Cora -ba! Délutánra meghívtam néhány barátomat egy laza estebédre (vacsorára), és azt találtam ki, hogy készítek nekik igazi Keve -féle marhalábszár pörköltet! Tegnap már elkészítettem anyu receptje alapján.

Keep Reading →

A pozőr imádkozósáska

Akkor még egyszer…  Engem gyűlölnek az imádkozósáskák. És ezt úgy fejezik ki, hogy meredten néznek rám! Pár perce a ventilátoron fedeztem fel egyet. Csak nézett rám azzal a ronda gülüszemeivel, és amikor.

Keep Reading →

Mai benyomások

Ami jó volt: Barátokkal együtt lenni, beszélgetni, ananászt-, szalonnát-, virsli-, és kenyeret sütni parázs felett. Fényképezni a természetet. Nézni, ahogy két futóbolond (Vidák Gabi és Cinki) egy aprócska patakból aranyat.

Keep Reading →
1 2 14