Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Nap: 2011. szeptember 21.

Napi szőkenő

Illetve szőke férfi! 🙂 Kaptam a munkahelyemen egy új gépet, négy magos, 4 Gb RAM, hiper – szuper Windows 7 operációs rendszerrel. Az IT -s kolléga felhozta, letette. Én gyorsan.

Keep Reading →

Csirke Kentucky módra

Hogy egy kicsit komolyabb vizekre evezzek, ezért leírom, hogy ma este vacsorára csirkecombot készítettem, Kentucky módra. A fűszerkeveréket most nem írom le, mert loptam az ötletet, és nem akarom magam.

Keep Reading →

Zsuzsi a keresztespók

Ha már szót ejtettem a sáskaügynökségről, akkor egy másik, nyolc lábbal rendelkező, vendégről is szeretnék mesélni! Ő Zsuzsi, az illegalitásba vonult keresztespók. Jelenlegi fedőneve: Araneus diadematus Azért kellett menekülnie az elnyomó.

Keep Reading →

Sanyi a sáska

Hogy is volt az? Amikor az összeesküvés elméletemet gyártottam az imádkozósáskákról? És tessék, beigazolódni látszik az elméletem! Tényleg figyelnek engem, és szorgosan jegyzetelnek! Róla sikerült kiderítenem, némi lelkiterror után, hogy.

Keep Reading →

Összemosódás

Húú, kellemetlen, hogyha az ember agyában az emlékek összemosódnak, és egészen másnak elevenít fel olyan dolgokat, amik nem is vele történtek meg… 🙂 Vicces helyzetet tud szülni! Illetve a kellemetlen.

Keep Reading →