Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Nap: 2011. január 20.

OTP grrrrr!

Eddig is tudtam, hogy az OTP egy mamut. Behemót, lassú, nehézkes, és hihetetlenül fafejű. Egyszer már csúnyán átvertek, amiről írok egy esszét pár nap múlva, így örültem, hogy megszabadultam tőlük..

Keep Reading →

Ingyen reklám

OK! Ilyet még soha se tettem! Reklámozok egy oldalt, pedig legszívesebben felgyújtanám, porrá őrölném, eltaposnám, szitává lőném. http://www.hus-mintabolt.sokoldal.hu 2011 -ben még van olyan ember, aki ilyen szörnyűséget készít????? És van.

Keep Reading →

Ócska trükkök

SPAM bejegyzés/ hozzászólás: Olyan jellegű hozzászólás egy témához, amelynek alapvetően semmi köze az adott blog tartalomhoz,  de releváns információt hordoz a népszerűsíteni kívánt termékről. SPAM link küldés: A SPAM bejegyzés.

Keep Reading →

ADHD

Figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar (ADHD) Nem csak gyerekeknél jelentkezhet az ADHD, hanem bizony felnőtteknél is! Jellemző tünetei: A részletek feletti elsiklás és gondatlanságból elkövetett hibák a munkahelyen a kéz és a láb.

Keep Reading →

Kálvária hegy

Negyedikes lehettem, amikor osztálykirándulást szervezett az osztályfőnökünk Dunaföldvárra. Az üzenő füzetbe beírtuk, hogy mikor indulunk, mikor érkezünk, mit kell vinni. Sokat fogunk gyalogolni, ezért kényelmes cipőt kell vinni, illetve az.

Keep Reading →

Feszültség

Mi a legjobb módja annak, hogy az ember a hétköznapok feszültségét levezesse? Sörözés a haverokkal? Nem, nem szeretem a sört… Mozi? Kevés olyan film van, ami leköt, inkább csak a.

Keep Reading →

Öcsi hazajön

Juhúú!! Februárban jön haza Marci! Vettem neki karácsonyra egy kis meglepetést, most végre odaadhatom! Biztos örülni fog neki! 😉

Keep Reading →