Napom

Nagyon rosszul indult!

Hajnalban szörnyen sötét volt. Nem is emlékszem rá, hogy mikor volt ennyire baljós szürke sötétség hajnalban.

Tegnap felhívott egy népszámláló biztos, hogy én kimaradtam a nagy partiból, és akkor engem is megkérdezne, ergo mikor érnék rá 20-30 percre. Érdről nyolc óra előtt indulok el, és kilenc óra után érkezem meg. Mondtam neki, hogy 7:30 – 8: 00 között jó lenne. A hölgy boldog volt, akkor jön oda hozzám 7:30 -ra.

Hajnali fél háromkor értem haza, így túl sokat nem tudtam aludni, 6:50 -kor ébresztett az óra. Gyorsan lezuhanyoztam és megmostam a fogam (hahaha! tényleg tisztább érzés!), majd felöltöztem és meredten vártam a kérdezőt. 7:40 -kor csöng a telefonom, a hölgy keresett. Bevallotta töredelmesen, hogy elfeledkezett rólam, és hát neki még fél óra lenne, hogy odaérjen. Rendben, akkor pénteken ugyanekkor – ugyanitt!

Rohanás a buszmegállóba. Éppen elcsíptem a 7:45 -ös buszt. A sofőrt éppen ellenőrizték a belső ellenőrök, ezért szörnyen lassan haladt. Ez rossz előjel! Pont akkor érkezett meg a budaörsi buszmegállóba, amikor a 272 -es busz, amivel mentem tovább már az ajtaját zárta be. Gyorsan rohantam, de a sofőr nem törődött az integető szürke emberkével.

20 percet vártam a következő járatra. Közben eszembe jutott, hogy pénz nélkül indultam el otthonról, így a bérletre az összeget nem tudom odaadni Vikinek.

Mi jöhet még ma???

Hasonló bejegyzések

Related Posts