Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Nap: 2011. június 28.

ADSL beüzemelve

Na végre valami, amihez értek! 🙂 Szépen beállítottam mindent, van WiFi, van belső és külső hálózat, van DMZ is, és vannak virtuális szerverek. Ha nagyon rá fogok érni, akkor beállítok.

Keep Reading →

Az esernyő

Szombaton az IKEA -ban (már megint egy bejegyzés, amiben a svéd cég szerepel) megláttam egy rózsaszín alapon fehér pöttyös esernyőt. Rögtön megtetszett, és meg is vettem Nórinak. Elmentem, hogy odaadjam.

Keep Reading →

Antitálentum

Hát most már tuti biztos, hogy a szobakihasználtsághoz, lakberendezéshez annyit konyítok, mint egy zsiráf a kürtőskalács készítőhöz! Nekiálltam, immár negyedszerre, megtervezni az IKEA konyha tervezőjével a jövőbeli konyhámat. Újra megadtam.

Keep Reading →

Első éjszaka

Tegnap volt az első éjszaka, hogy Érden a lakásban aludtam a hálószobában. Ezidáig a gyerekszobába ledobott szivacson (mint egy hajléktalan 🙁 ) aludtam. A vasárnapi költözés után nem találtam az.

Keep Reading →

Grrrr

Utálom, hogy vannak dolgok, amiket nem én irányítok, és függök mégis tőlük. És ezek a dolgok csak belevisznek szarabbnál szarabb helyzetekbe! Jó lenne egy szigeten élni, távol mindentől!

Keep Reading →

36 év

Zseniális fotósorozat! http://manzardcafe.blog.hu/2011/05/17/a_brown_noverek_35_eve

Keep Reading →