Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Élményfürdőzés

Avatar photo
You are Reading..

Élményfürdőzés

Szombaton leautóztunk Dunaújvárosba anyuhoz a gyerekekkel. Ilyenkor mindig be van ígérve az élményfürdőzés, de az elmúlt két alkalommal vagy betegség, vagy egyéb okból elmaradt. Szombat délutánra találkám volt Beával, a személyes hitelügyintézőmmel :), ezért ki lett lőve a délután. De másnap reggel már nem lehetett elmismásolni a dolgot. 8 órakor Nóri keltett, és addig nem hagyott békén, míg fel nem keltem. Miután összeszedtük magunkat, elmentünk venni üdítőt meg ennivalót, anyut lelejmolták a gyerekek rendesen. Utána pedig ki az élményfürdőbe!

Nagyon szuper volt az idő, hét ágra sütött a nap, kellemes volt a medencék vízhőmérséklete, és úgy egészében ideális strandolós idő volt. Gabóval rögtön a nagy medencébe rohantunk, Nóri pedig anyuval elment a meleg vizes (bugyogós) medencébe. úszkáltunk, ökörködtünk a vízbe, és akkor vettük észre, hogy van trambulin is!

Először csak Gabó ugrált le az alacsonyabbikról, aztán engem is elkapott a gyerekes hév, és a nagyobbikról én is bombákat ugráltam. Nagy nehezen rábeszéltem Gabót, hogy próbálja ki a magasabbikat (2 méteres). Először vonakodott, aztán amikor ráérzett az ízére, akkor már ő is onnan ugrált a vízbe. 🙂

Később felmentünk a csúszdára is, de Gabót nem engedték csúszni, mert a vállmagassága nem érte el a 120 cm -t. 🙁 Így én csúsztam egyet, aztán mentünk a meleg vizes medencébe. Ott gyorsan bementünk a barlanghoz, ahol Indiana Jones -t játszottunk. Amikor elkezdett a falakból ömleni a víz, az volt a csapda. A legbelső részről kellett megszerezni a kristályokat! 🙂

Aztán Nórival és Gabóval levonultunk a vizse bárba, ahol a víz alatt vannak a bárszékek. Ott egy kis ideig néztük az F1 -et, utána elmentünk a gyerekmedencéhez. A két ördögfióka ott ugrándozott, meg rohangászott, míg én egy pokrócon napoztam.

Meg lett az eredménye, leégett a hátam, a vállam, és a fejem egy rákra emlékeztet… 🙂