Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Letiltott a Google

Avatar photo
You are Reading..

Letiltott a Google

Hatalmasra kerekedtek a szemeim 19:12 -kor, amikor bepottyant egy levél a Google -tól a postaládámba. Azt írták, hogy az AdSense (kis reklám jobb oldalt) fiókomat letiltották, mert

Adataink összegzésével megállapítottuk, hogy AdSense-fiókja magában hordozza az érvénytelen tevékenységek generálásának kockázatát.

Irigylem a Google -nél dolgozó srácokat, mert sikerült az nekik, ami még ezidáig senkinek. Egy jövőbe látó masina. Egy gép, ami megállapítja, hogy érvénytelen tevékenységet fogok MAJD elkövetni, ezért még azelőtt gyorsan letiltanak, mielőtt esetleg ezt elkövetném. A kockázatát szót külön kiemelném, ami az én értelmezésemben azt jelenti, hogy LEHETŐSÉG ADÓDHAT RÁ. De nem adódott, konkrétan soha se. Tulajdonképpen nagy ívben sz*rtam rá, mert évi 20.000 Ft -ért annyi béltisztító termék jelet meg, hogy abból egy kisvárost irrigálni lehetne egy hónapon keresztül.

Inkább csak az zavar, hogy feltételezésekre, és nem TÉNYEKRE alapozva tiltják le azt a fiókot, mai nagyjából 6 éve működik, úgy, hogy soha semmilyen visszaélés nem történt.

Természetesen írtam nekik egy vizsgálatra felszólító levelet, legalább részletezzék már, hogy miért feltételezgetnek…

A fejleményeket kíváncsian várom!