Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Talkfusion

Avatar photo
You are Reading..

Talkfusion

Kétségbe estem! Az emberek még mindig hisznek az MLM üzletben! Végre eljutottunk oda, hogy nem csak a kézzel készített termékeket próbálják meg rásózni az emberre MLM módszerrel, de már lehetőség van egy virtuális termék megvásárlására is. Jelen esetben ez egy interneten történő videócsevegő alkalmazás megvásárlása.
És hogy miért olyan nagyszerű ez? Mert nem kézzelfogható. Nehéz nyomon követni! Eladok neked egy virtuális valamit, amiért te valós pénzzel fizetsz. Még találkoznunk se kell. Egyszerűen e-mail -ben vagy valamelyik IM (Instant Messenger) segítségével rábeszéllek. Kényelmes, és sokat lehet vele keresni! Állítja a cég, és azok akik legelsőként ugrottak bele. De az MLM mindig is arról volt híres, hogy csak a piramis csúcsán lévőknek nyerő. A többiek a lehulló maradékokat kapják csak meg.
Egy dolgot nagyon irigylek azoktól az emberektől, akik az ilyen „még nem piramis játék de már nem is MLM” rendszereket elindítják. Azt a fajta magabiztosságot, amivel bárkivel el tudják hitetni, hogy a lósz*rból is lehet várat építeni!
Én továbbra is tartom magamat ahhoz, hogy az ember csak akkor érezheti biztonságban magát, ha saját kétkezi munkáját végzi el,és abból él meg!

Kétségbe estem! Az emberek még mindig hisznek az MLM üzletben! Végre eljutottunk oda, hogy nem csak a kézzel készített termékeket próbálják meg rásózni az emberre MLM módszerrel, de már lehetőség van egy virtuális termék megvásárlására is. Jelen esetben ez egy interneten történő videócsevegő alkalmazás megvásárlása.És hogy miért olyan nagyszerű ez? Mert nem kézzelfogható. Nehéz nyomon követni! Eladok neked egy virtuális valamit, amiért te valós pénzzel fizetsz. Még találkoznunk se kell. Egyszerűen e-mail -ben vagy valamelyik IM (Instant Messenger) segítségével rábeszéllek. Kényelmes, és sokat lehet vele keresni! Állítja a cég, és azok akik legelsőként ugrottak bele. De az MLM mindig is arról volt híres, hogy csak a piramis csúcsán lévőknek nyerő. A többiek a lehulló maradékokat kapják csak meg. Egy dolgot nagyon irigylek azoktól az emberektől, akik az ilyen „még nem piramis játék de már nem is MLM” rendszereket elindítják. Azt a fajta magabiztosságot, amivel bárkivel el tudják hitetni, hogy a lósz*rból is lehet várat építeni!Én továbbra is tartom magamat ahhoz, hogy az ember csak akkor érezheti biztonságban magát, ha saját kétkezi munkáját végzi el,és abból él meg!

1 Comments

  1. Igen! Az emberek még mindig hisznek az MLM-ben. Miért? Mert már több élő ember is meggazdagodott belőle. Sajnos az alkalmazottként dolgozó emberek többnyire az MLM-be résztvevőknél kissebb százalékban sem mondhatják el ezt magukról. Alkalmazott – fix fizetés, fix életszínvonal (az indulásnál), nulla kockázat Vállalkozó (akár MLM is)- bizonytalan fizetés, bizonytalan életszínvonal (az indulásnál), fix kockázat Reklámszakmában dolgozva egy cég termékének eladása (értékesítése) a saját kétkezi munkám. Sértő számomra, hogy ezt Gábor és a többség ennyire sem ismeri el. 🙁 Üdv mindenkinet! TFÜUF

Comments are closed.