Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Nap: 2011. január 3.

Habfürdőzés

Talán gyerekként fürödtem utoljára habfürdővel, így eljött az ideje, hogy náthától fáradt testemet egy kicsit kényeztessem. Piszok jó érzés, ahogy a tűzforró víztől a hab is forróvá válik, és az.

Keep Reading →

Citromfű tea

A gyerekektől kapott macis bögréből kortyolgatom az igencsak forró citromfű teát, és anyu írását olvasom a születésemről. Nagyon tetszik, jó érzés, hogy megosztotta velem a születésem körüli „misztériumot”! Köszönöm Anyu!

Keep Reading →

Kemény legény

A tegnapi „vagyokolyankeménygyerekhogyegyszálpullóverbentakarítomahavatateraszon” mutatványom mai következménye: megfáztam, folyik az orrom, és dáthás vagyok! Tanulság: Nem kell havat takarítani!! 😀

Keep Reading →

Sok-sok minden elintézve

A délelőttöm és a délutánom is az ügyintézésről szólt, de örömmel jelenthetem, hogy mindent sikerült elintéznem! Vízműnél sikeresen átírattam a vízórákat Elmentem a téli gumikért a gumiszervízbe 🙂 Találtam új.

Keep Reading →

Nincs menekvés

A mai napom önfényezős, szülinapomvan bejegyzésekkel lesz tele! 🙂 Előre is elnézést az összes web keresőtől és azoktól, akik véletlenül tévedtek ide!

Keep Reading →

Hangulat zene

„Az idő rohan, velem is egy év elszaladt Ezért most látszik egy szarkaláb a szemem alatt Remek a hangulatom –tom –tom –tom –torotom-tom Ma van a szülinapom –pom-pom-pom-porpom-pom Remek a.

Keep Reading →

Mementó

Kedves Gyermekeim, Unokáim, Dédunokáim, Ükunokáim, Szépunokáim! Íme ősöreg apátok, 36 évesen! 🙂

Keep Reading →

Statisztika

Pénteken születtem. Bak a születési jegyem. Gránát a születési kövem. Télen születtem. A tigris jegyében születtem a kínai horoszkóp szerint. Az USA elnöke születésemkor Gerald Ford (republikánus) volt. Anglia minisztere.

Keep Reading →