Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Vérvétel

Avatar photo
You are Reading..

Vérvétel

Meg lett hirdetve a cégnél, hogy a következő héten jönni fog egy ember, aki vért fog venni. A vérvétel célja teljes vérképelemzés, ami a máj-, vese és egyéb működési problémákra mutat rá. Természetesen jelentkeztem.
Hétfő reggel felkeltem, és eszembe jutott, hogy hoppá! Ezen a héten lesz a vérvétel, ezért nem reggeliztem, és nem szedtem be semmilyen vitamin bogyót. Ittam két pohár vizet, és ennyi. Mire odaértem a céghez, már kopogott a szemem. Aztán csöndben és türelmesen várakoztam. Vártam, hogy szóljanak: „Lehet menni vérvételre”.
De 10 óráig senki se szólt. Ekkor jutott eszembe, hogy meg kellene nézni a naptárba. Naná, hogy kedden fog jönni a doktor.
Így ma ugyanezt eljátszottam, de szerencsémre mire beérem, már ott volt, és 5 perc várakozás után már sorra is kerültem.
Kedves, 60 évkörüli fehér szakállas doktor volt, aki miközben a három üvegcsébe levette a vért, kedélyesen szórakoztatott. Kíváncsian várom, hogy milyen eredményeket kapok. Én voltam a 21 -es. 🙂

Meg lett hirdetve a cégnél, hogy a következő héten jönni fog egy ember, aki vért fog venni. A vérvétel célja teljes vérképelemzés, ami a máj-, vese és egyéb működési problémákra mutat rá. Természetesen jelentkeztem.Hétfő reggel felkeltem, és eszembe jutott, hogy hoppá! Ezen a héten lesz a vérvétel, ezért nem reggeliztem, és nem szedtem be semmilyen vitamin bogyót. Ittam két pohár vizet, és ennyi. Mire odaértem a céghez, már kopogott a szemem. Aztán csöndben és türelmesen várakoztam. Vártam, hogy szóljanak: „Lehet menni vérvételre”.De 10 óráig senki se szólt. Ekkor jutott eszembe, hogy meg kellene nézni a naptárba. Naná, hogy kedden fog jönni a doktor.Így ma ugyanezt eljátszottam, de szerencsémre mire beérem, már ott volt, és 5 perc várakozás után már sorra is kerültem.Kedves, 60 évkörüli fehér szakállas doktor volt, aki miközben a három üvegcsébe levette a vért, kedélyesen szórakoztatott. Kíváncsian várom, hogy milyen eredményeket kapok. Én voltam a 21 -es. 😉