Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Jázminos, zöldteás étcsokoládé

Avatar photo
You are Reading..

Jázminos, zöldteás étcsokoládé

Végre egy magyar termék, ami a külföldi nagyokkal nyugodtan versenyezhet minőségben, ízben, harmóniában!



A Zsuzsi – süti Kft kézzel készített csokijához volt szerencsém.
Ágasvár Bombon néven került forgalomba, és én a jázminos, zöld teás étcsokoládét választottam. Az eladó hölgy szerint a csoki tócsáik is nagyon finomak, de azok elolvadtak (megettem) volna útközben.
De térjünk csak vissza a jázminos csokoládéra. A csomagolása, letisztult, én azt mondanám rá, hogy aranyos. A kézírással készült feliraton is érződik, hogy itt egy kézzel készített csodát fogunk bontogatni.
A kibontott csokoládé kifejezetten jól néz ki, sajnos fényképet nem készítettem róla, mert viszonylag gyorsan elfogyasztottam. 🙂
Az ízében én a jázmint kevésbé éreztem, de a zöld tea, illetve a marcipán is kitűnően harmonizált az étcsokoládéval! Mindenkinek ajánlom a megkóstolását!

1 Comments

  1. én is nagy imádója vagyok.
    tócsából a fahéjas-körtés, meg a gyömbéres az ász
    az eladó nőnek nem tetszett a csomagolása ennek a bonbonnak, ezért most nem rendelt belőlük (hogy ez mennyire nem vevő-központú, azt döntse el mindenki maga- engem spec eléggé felháborított- persze azt mondta, hogy a vevőknek nem tetszett, pedig amikor ott voltam máskor, elárulta, hogy igazából neki nem smakkol, mivel túl puritánnak találja..)
    :kill
    ettől függetlenül támogatom a lőrinci csoki készítő fiú munkásságát, és habzsolom a tócsákat!

Comments are closed.