Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

B kategória

Avatar photo
You are Reading..

B kategória

A szemfülesebbek észrevehették, hogy ez a bejegyzés nem "Az utakon" kategóriában van, azaz nem a jogosítványról lesz szó!

Régen vágytam rá, hogy az évek során felhalmozódott B kategóriás DVD filmjeimet végre megnézzem. Péntek este, szombat este, vasárnap reggel és este is hódolhattam ennek a "szenvedélynek".

A három nap termése:
Androméda törzs: unalmas cselekménnyel, szörnyen sok hollywoodi -i klisével, ismeretlen szereplőkkel. A történet azonban nem elvetendő, valószínűleg egy híresebb rendező nagyobb költségvetéssel príma mozifilmet kerekített volna ki belőle!
A tüske: Kitűnő kameramunka. És nagyjából ennyi, ami dicséretet érdemel belőle. Hozták a klisés horror elemeket, nem derült ki, hogy mi az, ami megfertőzte az embereket, miért fertőzte meg, honnan jött? A színészek alakítása csapnivaló volt, tudjuk be az alacsony költségvetésnek!
A megtorló: Igaz, minden B kategóriás klisét magában hordozó film. Unalmas történet, gyenge színészi munka, kifejezetten ROSSZ szinkron! A belső tereken erősen érződött az, hogy stúdióban vették fel. Nem lehet rá semmi jót mondani, egyszerűen ROSSZ! Kínszenvedés volt végignézni!
REC: ha jól emlékszem spanyol horrorfilm. Kifejezetten érdekesnek, hangulatosnak indult. Kézi kamerával felvett jelenetek, mintha a Blairwitch project -et ültették volna át egy házba. Sajnos a történet már nem volt annyira ütős. Az öt film közül ezt tartottam a legjobbnak!
A fejletlen lovag bosszúja: Háááát! Már a címe se hangzik jól! Ha a készítőknek az volt a céljuk, hogy a tini horrorokat gúnyolják, akkor nagyon jól sikerült. Ha komolyan gondolták, akkor szörnyű volt! Többször bele kellett tekernem, mert nem lehetett elviselni azt a 95 percet egyhuzamban! Azt hiszem a Megtorlóval közösen kaphatnák meg az év kritikán aluli díját!