Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Bűn és bűnhődés 2

Avatar photo
You are Reading..

Bűn és bűnhődés 2

Most már tudom, hogy a bűn nem kifizetődő!

Tegnap éjszaka, miután kicsit búskomoran értem haza, Lizi a vérfarkas és Totó vádló pofával vártak. Vádlóan néztek rá, mert nem 20:00 -kor érkezett haza gazdi, és nem pakolta ki nekik a jól megérdemelt kutyakaját! Miután elnézést kértem tőlük, belibbentem a konyhába, benéztem a hűtőbe, majd a többi kiemelt helyre, ahova kutyakajás dobozokat, kutyakolbászokat szoktam rejteni, és szomorúan konstatáltam, hogy bizony nincs otthon élelem. A hűtőben 10 dkg pulykapárizsi pislogott, ezt életmentőként az ebeknek adtam.
Bűntudattal a lelkemben tértem nyugovóra, és megfogadtam, hogy holnap kutyakaja vásárlást tartok.

Ma be is tartottam éjszakai ígéretemet, és vettem 4 fajta kutyakolbászt. miközben szeletelgettem, Lizi és Totó is besétált a konyhába, és még vádlóbban, egy icike – picikie farokcsóválás nélkül várták, hogy elkészüljek. Én gondosan méregettem, majd nagyjából 60%-40% arányban elosztottam, és a tányérkájukba tettem az ételt. Ezután már kicsiny kis lelkem is megnyugodott, és visszasétáltam a konyhába, hogy elpakoljam a vágódeszkát, kést.

Ahogy odaléptem a mosogatógéphez, furcsa, enyhén langyos érzés vette körül a lábujjaimat.
Amikor lenéztem, rögtön feltűnt, hogy a tócsa, ami a háztartási eszköz sarkán van, NEM AZ ESZKÖZBŐL folyt ki. A sárgás szín még egyértelműbbé tette: ez itt kérem a BŰNHŐDÉS, amit Totó manifesztált személyesen. :O

1 Comments

  1. heheh, megerdemelted te szivtelen, onzo, allatkinzo.:)

Comments are closed.