Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Sitetalk sikertörténet

Avatar photo
You are Reading..

Sitetalk sikertörténet

Egy dolog van, amit nagyon hiányolok. Nem találok sehol sikertörténetet a SiteTalk -al kapcsolatban. Ha büszke vagyok valamire, akkor én azt szétkiáltom a világba.

„Emberek, én vagyok az, aki a sitealk -ot használva gazdag lettem! Kövessétek a példámat, és egy közösségi oldalból Ti is gazdagok lehettek!”

De nem! Ilyet sehol se találok! Természetesen olvastam már hozzászólásokat a sitetalk -al kapcsolatos bejegyzéseimhez, ahol azt bizonygatták, hogy márpedig nekik fizetett a sitetalk (igaz is, az fizetésnek számít, ha „teljes jogú tagjává” válsz a közösségi portálnak? Pontosabban azokból a reklámokból és meghívókból összegyűjtött sitetalk dollárokat/eurókat beváltva sitetalk „tagságot” vásárolnak?)

Nem láttam egy külföldi blogot, bejegyzést ahol valaki büszkén vállalta, hogy Ő már milliomos lett ebből az üzletből!

Pedig a képlet egyszerű, regisztrálj, hívj meg ismerősöket, vedd rá őket a vásárlásra, és meggazdagodsz.

Nem tudom, de nekem ismerős az előbbi felállás.

regisztrálj – vásárolj kezdő csomagot

hívj meg ismerősöket – tarts termékbemutatót

vedd rá őket a vásárlásra – vedd rá őket a vásárlásra

meggazdagodsz – jutalékot kapsz a vásárlásaik után

Na ugye! Mint az MLM és kvázi piramis játékoknál! Igaz, itt nem kell rögtön vásárolnod (tényleg nem kell fizetned!), de a teljes jogú tagság által válsz igazi pénzkeresővé! És ez már igazi pénzbe kerül!

Továbbra is várom azt a büszke embert, aki névvel vállalja, hogy a SiteTalk -ból gazdagodott meg (természetesen ezt bizonyítania is kell!)

3 Comments

  1. Szia! Én 2011.02.13-a óta vagyok tagja a SiteTalk-Unaico üzletnek és nem azért írok, mert bármit is bizonyítani szeretnék neked. De hidd el, azért, mert te nem hiszel az MLM-ben, attól az még nagyon jól működik… Én alapjában véve nagyon szkeptikus és kritikus ember vagyok, de szerencsére megláttam a lehetőséget ebben az üzletben és úgy döntöttem, hogy csatlakozom. Ezt azóta sem bántam meg… értsd, ahogy akarod.

    • Hoppá! Lemaradt a fele… Bocsesz! Csupán arra lennék kíváncsi, hogy mi motivál, miért fecsérled idődet olyan dolgok lejáratására (bár szerintem te ezt nem ennek gondolod, hanem „én vagyok az okos és megmondom a frankót”), amiről igazából fogalmad sincs, mert nem láttad belülről. El sem tudod képzelni, hogy működhet egy ilyen rendszer?!? A korrupt politikusok miért nem dühítenek? Akik lenyúlják az adóforintokat és EU-eurókat, elfecsérlik az ország vagyonát? Vagy a sok szemét roma, akik a mi adóforintjainkból élősködnek és rajoskodnak? Velük miért nem foglalkozol? Nem érdekel?!? Miért pont az MLM, miért pont a SiteTalk? Érdekelne…

      • Kedves Károly! Örülök, hogy névvel vállaltad a hozzászólást! Az ok / okok, amiért rendszeresen írok a SiteTalk -ról, illetve más MLM rendszerről: Magyarországon az emberek birkák… Ez sajnos tény! Bármit elhisznek, benyelnek. Azt hiszem a politikusok ígéretei-, vagy az üzemanyagok emelése mind ilyen. Az emberek hisznek és nyelnek. Ezért is szeretem „lejáratni” azokat a cégeket, kezdeményezéseket, amelyekből a birka tömeg 95% -a bukna. Örülök és mondhatjuk is azt hiszem, hogy Önnek (Neked) már sikertörténet az Unaico. Ha ebből tudtál meggazdagodni, vagy egy olyan életszínvonalat elérni, amely manapság elfogadható, akkor ez ténylegesen sikertörténet. Sajnos ettől függetlenül én szkeptikus maradok, és továbbra is lufinak látom a SiteTalk -ot! Több mint nagyképű a SiteTalk nyolcmilliós tagságát a Facebook nyolcszáz milliós tagságához mérni, és az új Facebook -ot vizionálni! Ha ez a Google -nak nem sikerült (Circles, Google+) akkor nem tudom elhinni, hogy az Unaico -nak ez sikerülne. Ha bunkó szeretnék lenni, azt mondanám, hogy nem név az informatikai szakmában! És kevés olyan startup cég van, aki tényleg garázsból tudta magát felküzdeni a csúcsra. Arról sem szabad elfeledkezni, hogy ezek a startup cégek olyan technológiát, ötletet hoztak be, amely teljesen új volt.

Comments are closed.