Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Nap: 2011. július 17.

Kínzó kérdések…

Ha megnézhetnéd / elolvashatnád legálisan mások leveleit, SMS -eit, beszélgetéseit, amit rólad folytattak, érdekelne?  Érdekelne akkor is, hogyha azok esetleg bántóak, rosszindulatúak, vagy simán csak bunkók?

Keep Reading →

Naplemente

Mindig hálás téma a naplemente. Készítettem egy nagy felbontású képet pár perce. Ha felment a panoramio.com -ra, akkor megosztom! 😉

Keep Reading →

Lazackrém és lekvár

A kettő sehogy se megy egymáshoz, de egymás után pazar! Erci vett pár hónapja a svéd bútoráruház élelmiszer osztályán (direkt nem írom le, mert egy ideje már erről szól csak.

Keep Reading →

Hiány

Hiányoznak a gyerekek. Persze, telefonon beszélgetünk minden nap, de ez nem elég. Nem érzem a közelségüket. Nem másznak rám, nem bosszantanak, nem hülyéskedünk, nem olvassuk együtt a könyvet, nem legózunk,.

Keep Reading →

Napozó társ

Jó az, hogyha a napozás közben van egy társa az embernek, akihez tud beszélni, vagy egyszerűen csak mindketten hallgatnak, és élvezik a napot.  Köszi, hogy velem voltál! 🙂 Ha legközelebb.

Keep Reading →

Törölközőcsavarás

Nemrég láttam egy megoldást a törölközők tárolására, és annyira megtetszett, hogy én is így tettem be őket a szekrénybe. 🙂 Lényegében fel kell csavarni a törölközőket csigába, és szépen egymás.

Keep Reading →

Reggeli, ebéd, vacsora

Nem véletlenül mondják, hogy a kenyér alapélelmiszer. Már 3 napja nem vettem semmi pékárut, és tegnap este már a hűtőből próbáltam összeszedni olyan élelmiszereket, amelyek passzolnak egymáshoz. Naná, hogy nem.

Keep Reading →

Toporgás

Szörnyű, hogyha az embernek nem jön ihlete, akkor egy helyben toporog! Itt küzdünk Gergővel egy web oldalon, és azzal, hogy a grafikus pénteken durván beszólt, majd gyerekes módon megsértődött, teljesen.

Keep Reading →