Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Nap: 2011. július 9.

Térd

Na most az mit jelent, hogyha kétszer egymás után belerúgok valamibe, ugyanazzal a térdemmel??? Mi fog történni velem, azon kívül, hogy lesántulok?!?!

Keep Reading →

Hangulat zene

Sometimes I hate that chaos surrounds me when all the answers that I see go around me. Am I drowning? Am I fading away? OR am I living up to.

Keep Reading →

Függöny hadművelet befejeződött

Felraktam a hálószobában is a függönyöket! Életemben először vágtam, vasaltam függönyt, így olyan – amilyen, de az én szüleményem. Nem sikerült a két ablakra a két függönyt ugyanakkorára levágni, így.

Keep Reading →

Pillanatok alatt

Azt eddig is tudtam, hogy a Google nagyon komolyan indexeli a web oldalakat, de arra álmomban se gondoltam, hogy egy blog bejegyzés megírását követően 1 percen belül már megtalálja, és.

Keep Reading →

Összement

Eddig kétszer mostam ki a fotelek huzatát, és mind a két alkalommal összementek. Szóval most már nagyjából az eredeti méret 3/4 -re zsugorodtak össze, így a szivacsot igen nehézkes volt.

Keep Reading →

Ciki?

Találtam nemrégiben egy programot, ami a telefonomra érkezett és kiküldött SMS -eket össze tudja szinkronizálni a Gmail fiókommal. Azaz egy helyen láthatom a beszélgetéseket, leveleket és SMS -eket, amelyeket az.

Keep Reading →

Egészség mindenek felett

Ennek jegyében fogyasztottam el a reggelimet, ami rozsos zsemléből-, humuszból-, és friss paradicsomból állt. Sót semmire se tettem, hogy a vérnyomásomat ne emeljem feleslegesen! 🙂 Reggel 7 órakor a fejemet.

Keep Reading →