Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Nap: 2011. július 10.

A Balaton borai

Egy cikk a Balaton borairól! http://www.origo.hu/utazas/balaton/eszemiszom/20110705-a-balaton-borai-a-bazalt-titka-szeremley-pinceszet.html

Keep Reading →

Szkenner

Utálom a számítástechnikát! Utálom azt, hogy mindent külön – külön kell telepítgetni.  És utálom azt is, hogy időnként önmaguktól elromlanak. Ma például délelőtt szerettem volna a szkennert használni, de a.

Keep Reading →

100×9

Hong Kong egyik legrégebbi bérlakásában készített fotókat Michael Wolf. A lakások mindegyike 9 m2 -es. Nagyon érdekes képsorozat. http://www.photomichaelwolf.com/100_x_100/ Még több kép: https://www.artsy.net/artist/michael-wolf

Keep Reading →

Fránya szúnyogok

Tegnap éjszaka se tudtam aludni tőlük, és már most elkezdték enni a lábamat. Pedig vettem hiperszuper szúnyog riasztót, de mintha ettől csak bevadultak volna. Hogy trendin fejezzem ki magam, nem.

Keep Reading →

127 óra

Én azt gondoltam, hogy már nem lesz olyan film, ami megkönnyeztet (mert a férfiak ugye nem sírnak! 🙂 ). A 127 óra kicsit lapos, kicsit lassú, de mégis a vége.

Keep Reading →

Katonás

65-70 év körüli bácsi ül a buszon. Kezében a nyugdíjas szekér, mereven bámul magaelé. Csak akkor enged ebből a merevségből, amikor ismerős fiatalok szállnak fel. A szokásos köszönés, és egyéb.

Keep Reading →