Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Háromszor fél óra alatt

Avatar photo
You are Reading..

Háromszor fél óra alatt

Hűű! Most biztos valami nagyon csúnya, és perverz dologra gondol mindenki, pedig nem erről van szó.

Mielőtt elmesélem, le kell írnom, hogy én próbálok minél normálisabban közlekedni, ügyelve arra, hogy ne szegjem meg a KRESZ szabályokat. Ebből kifolyólag, engem nem is szokta soha igazoltatni. Eddig azt hittem, hogy ez valahogy össze függ egymással.

De ma az élet megmutatta, hogy nem!

Ma, 23:40 -kor az Árpád híd budai lehajtóját követően állítottak félre a rendőrök. Valószínűleg azért szúrtak ki, mert az autó hátsó része megcsúszott az utcán keresztül folyó vízen. Gyorsak voltak, udvariasak, összességében 10 / 10 -re értékelném Őket.

Ahogy tovább haladtam, 23:55 -re a Margít körútra értem. A Mechwart ligetnél újabb rendőr intett le. Először azt hittem, valami hülye kandi kamera, de nem. Elmormogta a szövegét, odaadtam a papírokat, szöszölt, majd meg kellett fújnom az alkoholszondát. Minden rendben, viszlát. Az értékelése 6/10, mert egyrészt lassú volt, másrészt kellemetlen volt a modora.

Újabb pár kilométer, haladok a Hegyalja úton felfele. Ahogy a Korompai utcához érek, újabb zseblámpa fényt látok. 00:07 -van, ahogy megálltam, már vigyorogva eresztettem le az ablakot, és előzékenyen odaröffentettem a szolgálatba lévő 26 éves rendőrnek, hogy 10 mp -et várjon, hátra rohanok a cuccaimért.
Már elő voltak készítve, hiszen már kétszer ellenőriztek. Megkérdezték, hogy fogyasztottam -e alkoholt az elmúlt 8 órában. Nem! Hajlandó vagyok belefújni a szondába? Igen.
Negatív. Minden rendben.

Keve úr tovább halad, és trükkös kerülőutakon közelíti meg a Tűzkő utcát, hogy újabb rendőrrel ne találkozzon, mert akkor soha se fog hazaérni…

:taps