Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Napom

Avatar photo
You are Reading..

Napom

Nagyon rosszul indult!

Hajnalban szörnyen sötét volt. Nem is emlékszem rá, hogy mikor volt ennyire baljós szürke sötétség hajnalban.

Tegnap felhívott egy népszámláló biztos, hogy én kimaradtam a nagy partiból, és akkor engem is megkérdezne, ergo mikor érnék rá 20-30 percre. Érdről nyolc óra előtt indulok el, és kilenc óra után érkezem meg. Mondtam neki, hogy 7:30 – 8: 00 között jó lenne. A hölgy boldog volt, akkor jön oda hozzám 7:30 -ra.

Hajnali fél háromkor értem haza, így túl sokat nem tudtam aludni, 6:50 -kor ébresztett az óra. Gyorsan lezuhanyoztam és megmostam a fogam (hahaha! tényleg tisztább érzés!), majd felöltöztem és meredten vártam a kérdezőt. 7:40 -kor csöng a telefonom, a hölgy keresett. Bevallotta töredelmesen, hogy elfeledkezett rólam, és hát neki még fél óra lenne, hogy odaérjen. Rendben, akkor pénteken ugyanekkor – ugyanitt!

Rohanás a buszmegállóba. Éppen elcsíptem a 7:45 -ös buszt. A sofőrt éppen ellenőrizték a belső ellenőrök, ezért szörnyen lassan haladt. Ez rossz előjel! Pont akkor érkezett meg a budaörsi buszmegállóba, amikor a 272 -es busz, amivel mentem tovább már az ajtaját zárta be. Gyorsan rohantam, de a sofőr nem törődött az integető szürke emberkével.

20 percet vártam a következő járatra. Közben eszembe jutott, hogy pénz nélkül indultam el otthonról, így a bérletre az összeget nem tudom odaadni Vikinek.

Mi jöhet még ma???