Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Nap: 2011. augusztus 22.

Mikroálom

Annyira keveset aludtam éjszaka, hogy mikro alvások jönnek rám. Előbb eldőltem egy picit (pedig még a zuhanyzás hátra van!), és azt álmodtam, hogy emberek mennek, és mintha a Micimackót játszanák.

Keep Reading →

Arab ízek

Tegnap délután előkaptam a hűtőből a sült padlizsánt (természetesen a héját kidobtam!), és gondolkoztam, hogy mivel lehetne megbolondítani. Aztán eszembe jutott, hogy a kiporciózott sárgaborsóból még maradt egy adagnyi a.

Keep Reading →

Az első kvasz ital

Elkészültem vele. Meglepő, nem olyan, mint amilyet a boltban vettem.  Az eredeti orosz kvasz recept alapján készült kvaszom (ne tessék nevetni!! :P) furcsa egy jószág lett. Egyrészt a cukor és.

Keep Reading →

Repedt???

A szombati ablakbecsapódosamikorakezemottvolt történet nem múlt el nyom nélkül… 🙁 Még mindig be van dagadva a kezem, és úgy tűnik, hogy nem tudom ökölbe szorítani a kezemet (ma nem fogok.

Keep Reading →

Hangulat zene

So why so sad You live and you love So why so sad Dependent on above Searchin’ for the dead sea scrolls So why, so why so sad

Keep Reading →

Egy kis kultúra

Érdekes oldalt találtam az este. A Kulturális Minisztérium támogatásával készült el a Fazekas Projekt, ami egy kulturális enciklopédia. Igen széles spektrumban öleli fel az irodalmat, a Bibliától egészen a XX. század posztmodern.

Keep Reading →

Kedv s öröm röpkedtek

Végre elkészültem a konyhabútorral (úgy 95% -ban), és a küszöböket is elkezdtem lerakni. Szóval örülnöm kellene. De mégsem! Tegnap éjszaka, olyan éjfél fele, amikor már mentem aludni, eszembe jutott a.

Keep Reading →