Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Michael Jackson – Michael

Avatar photo
You are Reading..

Michael Jackson – Michael

Hozzá jutottam az új Michael Jackson albumhoz tegnap. Furcsa érzés volt meghallgatni, hiszen ez egy poszthumusz lemez, és folyamatosan a kis ördög a bal vállamon azt sugdosta a fülembe, hogy ez a lemez nem a művészetért, hanem a pénzért készült.
Elsőre kicsit nehézkes volt meghallgatni, köszönhető ez annak, hogy dolgoztam, és 3 percenként megzavartak. Másodjára már szinte az egész albumot egyben sikerült meghallgatnom.
Részben bejött az, amit a kis ördög sugdolózott, de voltak olyan számok, amelyeket szinte elsőre megszerettem (pedig én más stílusú zenéket szoktam hallgatni!).
Az egyik "legigazibb" MJ szám szerintem a "Breaking News". Alapvetően nekem a pattogósabb, gyorsabb számok tetszenek, ezért a "Monster", a "Behind The Mask" és a "Hollywood Tonigh" jöttek be. A "Breaking News" különösen tetszett, mert egyértelműen arról a sztársággal járó nyomásról szól, amellyel neki mindennap meg kellett küzdenie (és amit egy átlagember el sem tud képzelni).
Összességében egy jól összerakott lemez, lazább, pattogósabb számokkal, és érzelmesebb lassú számokkal. Valamelyik magyar oldalon csúnyán lehúzták az albumot, de szerintem teljesen jól sikerült (igaz, nem ismerem az összes MJ albumot!).