Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

a facebook csoda

Avatar photo
You are Reading..

a facebook csoda

Újabb vicces meghívást kaptam a facebook -on. Egy hölgy (akiről tulajdonképpen nem tudom kicsoda, és honnan ismerem…) meghívott, hogy legyek vele együtt tagja az

Azért mert nőiesen öltözködöm, még nem vagyok ribanc

csoportnak. De ha én nem nőiesen öltözködöm, és nem is mondják rám, hogy ribanc vagyok, akkor is illenék csatlakoznom, hogy szolidaritást vállaljak a nőiesen öltözködő hölgyekkel?

Mellékesen megjegyzem, hogy egy nő öltözzön nőiesen, mert az a szép és az a tetszetős! És ne foglalkozzon azzal, hogy más irigy nők mit mondanak rá!

Erről most eszembe jutott egy pár hete történt eset, amin jót nevettem.

A buszon két 40 év körüli családanya utazott, mindketten 70 kg felett, és hát… Nem is voltak túl csinosak.
A Vincellér utcai buszmegállóban felszállt egy 180 cm magas, szőkére festett hajú hölgy, aki olyan farmert viselt, ami elől hátul szándékosan meg volt tépkedve. Igen feltűnő jelenség volt, egyrészt a magassága-, másrészt a felettébb kihívó öltözködése miatt.

A két idősebb hölgy mellettem végig mérte a szőke nőt, majd összenéztek, és félhangosan azt mondták (úgy, hogy a szőke is hallja):

– Hogy lehet ilyen gusztustalanul felöltözni???

A szőke nő természetesen meghallotta, rájuk nézett, és elengedett egy olyan mosolyt, amiben minden benne volt, amit a két idősebb nőről gondolt!

Látszott, hogy a két nő paprikás hangulatba kerültek, de nem tudtak mit mondani / tenni…