Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hónap: 2010 október

Kémkedik a Google???

A szerver napló file -jait elemezve vettem észre, hogy amikor valaki a blog -ban a keresésre kattint, akkor rá pár másodpercre, a Google spider -e szinte teljesen ugyanazt a keresést.

Keep Reading →

Iker

Nóri óvodás csoportjába járt egy ikerpár. Kedves aranyos és cserfes lányok. Nem volt túl bonyolult dolog az iskolaválasztás náluk se, hiszen az óvoda és az iskola között 20 méter távolság.

Keep Reading →

Mára vége…

Munka befejezve, a szekrényeket nem szedtem szét (mint ahogy azt én szépen elterveztem), vacsorát nem ettem, de megvannak az ablakkilincsek!

Keep Reading →

Tánclecke

Olyan régen táncoltam már, hogy nem is emlékeztem arra mennyire fárasztó tud lenni. Délután amikor visszaértünk a gyerekekkel a Selmeci utcába, Nóri bekapcsolta a rádiót, ami a konyhában van. Először.

Keep Reading →

A szőr

Az igazi kamasszá válás az első férfias szőr megjelenéséhez köthető. Büszke voltam rá. Intim helyen bukkant elő, de büszkén rohantam be a szüleimhez, hogy elbüszkélkedjek vele! Talán még nevet is.

Keep Reading →

Reggeli szomorú

A rádió szokott reggelente kelteni, és amíg nem indulok el, addig hallgatom a híreket, zenéket, riportokat. Ma reggel egy, a hangja alapján középkorú hölgy telefonált be a stúdióba.

Keep Reading →
1 2 12