Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Csúcsra járatva

Avatar photo
You are Reading..

Csúcsra járatva

Azt hiszen a feltuningolt autóknál szokták ezt a szót használni, amikor megpróbálják a maximális teljesítményt kihozni a járműből.

Az elmúlt hetekben én vagyok a tuningolt autó, akit önmaga próbál csúcsra járatni.

Néha fel se tűnik, hogy hajnali kettő óra van, még javában dolgozom, vagy mászkálok, és nézem a csillagokat.

Ez a hét még így is kitűnt a többi közül. Hétfőn hajnali kettőig dolgoztam egy könyvelő irodában, majd irány Érd. Fél hétkor keltem kedden, mert az ajtószerelők 8 -ra ígérték magukat. Természetesen kilencre estek csak be! 😀

Miközben ők dolgoztak, hogy ne unatkozzak, nekiálltam a munkáimat folytatni. Egészen fél kettőig dolgoztunk így, egymás mellett. Ők néha odakacsintottak a monitoromra, én néha sunyiban készítettem egy fotót arról, hogyan dolgoznak.

Miután elmentek, berohantam Pestre a Boráros térre, hogy egy bérletet bevigyek. Utána rohanás vissza Érdre. Még egy kicsit dolgoztam (és Kutyinak, Magdi barátnőjének próbáltam segíteni, kisebb – nagyobb sikerrel), majd újabb rohanás a szülői értekezletre.

Miután végeztem, irány a gyerekekért. Ettünk egy fagyit, majd irány haza!

Otthon táska bepakolás, majd Nóri egzecíroztatása, hogy olvassa el a két házi feladatként feladott olvasmányt. Nehezebb volt meggyőzni, mint a primordiális nukleoszintézist megérteni!

Végül elolvasta, majd irány fürdeni. Természetesen Nóri vérig sértődött, hogy én nem hagytam játszani, ezért nem volt hajlandó puszit adni!

Miután hazaértem, nekiálltam a folyamatirányítási modell rajzoló elkészítésének. Természetesen ezzel is elment jócskán az időm, így újra hajnali kettőre kerültem az ágyba.

Szerda reggel 6:40 -kor keltem, rohantam a munkahelyemre, hogy korán végezzek, mert még jócskán volt dolgom a könyvelőirodában. Délután ott folytattam, ahol abbahagytam. Archiválás, gépek helyreállítása, levelezés javítása, és még jó sok ici – pici de fontos dolog. Munka közben a cégvezető kiöntötte nekem a szívét, elmesélte a tönkrement kapcsolatát, az élete nagyobb és izgalmasabb mozzanatait.

Megdöbbentett, hogy 31 éves nőként mennyire nem hiányzik neki az, hogy gyereke legyen. Azt mondta, hogy van két macskája, az is már egy fél gyereket tesz ki.

Végül hajnali kettőre sikerült nagyjából mindent helyre tenni. Fél háromra Érden voltam, és szó szerint bedöltem az ágyba.

Hat negyvenkor pedig keltett kegyetlenül az ébresztőóra!

Csúcsra járatom magam…