Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Pörgés volt ma

Avatar photo
You are Reading..

Pörgés volt ma

Ahhoz képest, hogy megfogadtam, szabadnapokon nem fogok rohanni, és egy kicsit pihenek, egészen mozgalmasra sikerült a napom. Délelőtt UML -ből DDL -t, majd DDL -ből C# objektumokat generáltam. Mindezt megfejeltem ORM kezeléssel. Közben főztem karalábé levest is!
Aztán 12 környékén találkoztam egy ügyféllel, behajtottam Tőle a web tárhely tartozását. Ezután hazarohantam, bevásároltam, majd ettem a levesből. Gyorsan sütöttem csirkemell filét rákkal ízesített keményítő panírban, hozzá fokhagymás tejfölt készítettem.
Ezután rohantam, hogy az Előzetes Coffe -hoz oda érjek 14 órára.
Természetesen a dugó miatt nem sikerült pontosnak lennem, de így is átbeszéltünk csomó dolgot, beüzemeltem a router -üket, és még a laptopját is megvizsgáltam az üzletvezetőnek.
Ezután rohantam a 12. kerületen keresztül Érdre. De közben beugrottam a Rustico Pizzériába, ahol tárt karokkal vártak, és 1.5 órán keresztül beszéltük meg, hogy milyen akciókat kellene indítani az oldalukon, illetve a facebook oldalon.
Ezután rohantam ki Érdre, ahol Csabival aláírattam a vízműveknek beküldendő átadási-átvételi igazolásokat.
Ezután kirohantam a Cora -ba, hogy az akciós királyrák tálból vegyek legalább két csomaggal (erről készítek majd fényképet!!! )
Utána vissza Érdre, ahol újabb találkozóm volt. Végre hozzá jutottam a ház bejárati kulcsához, ugyanis a sajátomat sikerült másfél hónapja beletörnöm a zárba… Azóta mindig bekunyeráltam magam, ha intézni akartam valamit a lakásban.

Erre mondják sokan, hogy: Pörgés az élet!