Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

A közösségi portálok ereje

Avatar photo
You are Reading..

A közösségi portálok ereje

Valamikor régen, amikor még általános iskolás voltam, volt egy jó barátom, Mess Karcsi . Sokat lógtunk / csavarogtunk együtt, gyakran feljártunk hozzájuk szórakozni. Ahogy kirepültünk az általános iskola vigyázó szárnyai alól, elvesztettük egymást.
A legközelebbi alkalom, amikor találkozhattunk volna, a 10. évfordulója lett volna a ballagásunknak, de sajnos Karcsi nem jött el. A többiek is csak annyit tudtak róla, hogy talán kiköltözött Németországba, és ott kezdett új életet, letelepedett és dolgozni. Azóta már jópár év (20 talán?) telt el, és semmit se tudtam róla.
Tegnap eszembe jutott, hogy mi google -al, és más keresőkkel is valami információt szedjek össze róla. Semmi! Egy apróhirdetésszerűségben bukkant fel a neve, de már nem volt megtalálható.
Szomorúságomban begépeltem az iwiw.hu keresőjébe, és lássatok csodát, 1 találatot jelzett.
Kíváncsian kattintottam rá. Az adatok rendben voltak, nagyjából vele egykorú az úriember. Dunaújváros vonzáskörzetében lakik. Ez is stimmel!
Aztán megnéztem a képeket, és ugyanazt a mosolyt láttam viszont, amit 20 évvel ezelőtt! Rögtön bejelölte, már nagyon várom, hogy visszajelöljön!

u.i.: Még van pár ember, akit szívesen látnék viszont, de sajnos nem találok róluk semmit.
Ha magadra ismersz, akkor jelentkezz: Kohut Krisztián, Kriszta a fekete göndör hajú lány akibe nagyon szerelmes voltam (a Stromfeld Aurél, vagy a Zalka Máté utcában lakott)!