Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Magyar valóság

Avatar photo
You are Reading..

Magyar valóság

Gyermek nap május 30. -án a parkvárosi CBA jóvoltából. Ugrálóvárral-, arcfestéssel-, bohóccal-, zenével-, aszfaltrajzzal-, lufival. És természetesen azokkal az emberekkel, akik egy kis potyáért jönnek. Ha valamit ingyen lehet kapni, akkor ott vannak, és figyelnek.
Általában nem zavarnak az ilyen emberek, hiszen nem szoktam mintatermékeket kérni. De most különösen kiakasztott egy 60 körüli nő!
A CBA -ból az egyik eladó egy kosárnyi (15-20 db) minta Chio csipszet hozott ki, olyan igazi jópofa gyerekmennyiséget tartalmazó zacskót. Pár szülő odament, és kért 1-1 zacskóval, de a tömegből kitűnt egy 60 körüli nő, aki hihetetlen gyorsasággal az eladó mellett termet, és nagy vigyorral az arcán magyarázni kezdett. A beszélgetést (sajnos) nem hallottam, de rendszeres vevő lehet, mert az eladó hölgy kedvesen mosolygott rá.
Miután 2 percig társalogtak, az idősödő hölgyet is megkínálta a kosárból az eladó. Ekkor döbbenten láttam, hogy az ott ácsorgó gyerekeket semmibe véve az öreg nő mint az őrült, elkezdi belepakolni a táskába a chips -es zacskókat, és addig pakolja, amíg a kosárban már egy darab se maradt.
Ezután vigyorogva elfordult, mint aki jól végezte a dolgát, és örömittasan nézte a táskájában lapuló 15-17 csomag gyerekadagot.
Eközben az a 4-5 gyerek, akik a csipsz miatt mentek oda, lekonyult mosollyal az arcukon jöttek el.
Ez Magyarország! Gyereknapon, a gyereknek szánt gyerekadagokat rejtő zacskókat egy 60 körüli önző és pofátlan nő lenyúlja!
Remélem, hogy el fogja rontani a gyomrát vele!!!