Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Termékeny nap

Avatar photo
You are Reading..

Termékeny nap

Délelőtt a gyerekekkel DVD -t néztünk, mert nem tudtam olyan programot, ami 9 – 14 óra között lett volna, és visszaértünk volna Érdre. Ezért régi DVD -ket néztünk, ahol Nóri még 3, Gabó pedig öt éves volt. Jókat nevettünk azokon a beszólásokon, amiket akkor mondtak, mondtunk. Visszanézve már eléggé vicces volt az akkor még talán komolyan mondott szöveg.

Aztán elmentünk pizzát enni a Giuseppe  Pizzériába, majd vissza vittem őket a Selmeci utcába.

Ezután gyorsan próbáltam valami rend szerűséget csinálni, mert 15 órára jött Gergő és Kriszta. Egy kis hülyülés után elkezdtük felpakolni a fali konyhaszekrényeket. Egészen jól haladtunk, és hat órára már fel is varázsoltuk az összes szekrényt. 

Ekkor toppantak be Balázsék, így a szerelést abbahagytuk, és átbeszéltük az UML terveket, meg megmutattuk neki a folyamat ábrákat amiből dolgozunk.

Nyolc körül sajnos menniük kellett, ezért az oldalsó védőlapokat nekem kellett feltennem, de nem volt túl nehéz, ezért gyorsan végeztem vele. Ami nehezebb volt, az a sarok szekrény visszapakolása a helyére, hiszen ki kellett húzni ahhoz, hogy fel tudjuk tenni a fali sarokszekrény!

Még egy kicsit pakolászok, és utána feltakarítom a padlót! 🙂