Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Jól indult a reggelem

Avatar photo
You are Reading..

Jól indult a reggelem

Tulajdonképpen jól indult a reggelem. 4 órakor felkeltem, gyorsan magamra kaptam a ruháimat, a zsebembe vágtam két töltött kekszet (csak hogy ne haljak éhen), és rohantam is, hogy az első metró járatot elérjem.
Sikerült! Még soha az életemben nem mentem első metró járattal! Tiszta izgalmas volt. A tapasztaltabbak sietősre fogták a léptüket, ezért én is gyorsan nyargaltam utánuk. Aztán 04:55 -kor találkoztam anyuval a népligeti megállónál. A kis zöld Citroen -el elmentünk a reptérre, bevittem a csomagjait, kapott két puszit (meg még egyet, amit Marci öcsémnek küldtem), és már indultam is tovább. Irány Érd!
05:45 -re odaértem, a mikuláscsomagokat a Mikulás szépen elhelyezte az ablakban, és még néhány meglepetést a bejárati ajtóhoz is letett.
🙂
Aztán úgy gondoltam, hogyha már ott vagyok, akkor elvihetném Őket az iskolába. 06:20 -ra bejutottam, majd amikor Viki elviharzott, akkor ökörködtünk egyk icsit még Nórival, utána öltözés, és 07:10 -kor irány az iskola.
Az iskolából tovább mentem az érdi vízközmű társasághoz, hogy elintézzem a vízóra áritatását.
De bizony csak 8 órától volt nyitva!
Sebaj, addig elmentem, és ettem egy igen kiadós és egészséges McReggelit! Ritkán járok gyorsétterembe, de mindig leszűröm a konklúziót, hogy NEM ÍZLIK az ott kapott étel.
Miután megittam a narancslét, megettem a burgert, visszasétáltam a 800 méterre lévő ügyfélszolgálatra.

És az addig simán és jól indult napom szétesett!

Az átíratáshoz átadás-átvételi jegyzőkönyv kell, amit mind a két félnek alá kell írnia. De mivel én a lakást az építőtől vettem, aki visszavásárolta az előző lakótól, de az előző lakó nevén volt a vízóra, így teljesen összebonyolódott a dolog.
Gyorsan felhívtam pár embert, hogy most akkor mi van? Gondoltam, annyit megteszek, hogy leolvasom az órát! De 1 hónapja a főbejárat kulcsát beletörtem a zárba, így nekem nem volt hozzá kulcsom. A szomszédok meg már elmentek otthonról.
Így feladtam! Majd pár nap múlva!
Irány a gumishoz!
De a gumis 9 -kor nyitott! És én 8:15 -kor úgy döntöttem, hogy NEM fogok háromnegyed órát ott ücsörögni anyu kocsijába.
Így a mára tervezett dolgaimból semmit se sikerült elvégeznem. Talán annyit csak, hogy a könyvet, amit metrózáskor szoktam olvasni, lassacskán befejezem!