Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Köszi politikusok!

Avatar photo
You are Reading..

Köszi politikusok!

Nem szoktam politizálni, mert kifejezetten idegesít a magyar emberek stílusa. A másik párt a rossz, a gonosz, az én pártom a tökéletes, az angyal. Az aktuális politikai elit mindig keresi az előző kormány hibáit, de elfeledkezik arról, hogy előtte jópár évvel nekik is vastagon volt a fülük mögött!
Amiért ez a blog bejegyzés mégis megszületett, az a ma megkapott Budapest Bankos hitel törlesztő részletem. Nem hittem a szememnek, amikor kibontottam!
Amikor aláírtam a szerződést, havi 54.000 Ft -os részleteket ígértek. Természetesen én is butuskaként beleugrottam a svájci frank alapú hitelbe. Az aktuális csekken 77.400 Ft van feltüntetve, mint törleszt részlet!!!
Ez azt jelenti, hogy két év alatt az indulási részlethez képest 43% -al emelkedett! És hogy kicsit tudományosabb legyek, a forint a svájci frankhoz képest ennyivel romlott! És ez nem miattam, nem miattad, és nem is az ALDI -ban dolgozó pénztáros miatt történt!
Ez a mi kis magyar császárainknak köszönhetőek, akik milliárdokat tüntetnek el hónapok alatt úgy, hogy még jutalmat is kapnak érte! Felháborodva közlik a sajtó képviselőivel, hogy a havi 500.000 Ft -os nettó jövedelmükből éppen csak meg tudnak élni (miközben az államtól kapott kocsira, az államtól kapott szolgálati lakásra nem kell költeniük).
Persze, hogy az IMF leminősíti Magyarországot, hogyha semmiből feltűnő Kft -k 10 milliárdos munkát végeznek el 1 év alatt, és nem tudják elszámoltatni Őket, mert folyamatosan mindenki keresztbe tesz azoknak, akik át szeretnék látni! Érdemes ebben az országban élni??? Érdemes ebben az országban tisztességesnek lenni???

NEM!

Kedves Budapest Bank!
Külön köszönet a lehetőségért, hogy mint frank hiteles segítséget ajánlottál fel! Igazán nagy segítség, hogy a kitűzött összeg 120% -ért engeded, hogy még további 6-10 hónapig fizessem a részleteket! Ha ennyire tellett, akkor csak gratulálni tudok! A 60.000 Ft -os szerződés módosítási díjat pedig a vezetőség kenje a hajára, de jó vastagon!! Remélem az anyjuk temetésére kell a tulajdonosoknak!