Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Baleset az M7 -en

Avatar photo
You are Reading..

Baleset az M7 -en

Az M7 -esen baleset volt tegnap reggel. Több autó is összeütközött. Úgy tűnt, hogy komoly sérültek nem voltak, csak a rendőrök, és az autók tulajdonosai csámborogtak az út szélén. Két Peugeot, egy Volkswagen és egy Renault. Az egyik Peugeot oldala teljesen széttört, a másik szürke Peugeot -on nem látszott komolyabb sérülés (már ha fél szemmel ezt jól meg lehet nézni!). A Renault -ot és a Volkswagen -t már a szállító autóra rakták fel.
Amikor balesetet látok, mindig elgondolkozom azon, hogy a balesetet szenvedett emberek is ugyanúgy keltek fel reggel, mint én. Megitták a reggli kávéjukat, esetleg ettek egy szendvicset, majd kocsiba ültek. És vannak, akik soha nem térnek vissza. Nekik ez az utolsó útjuk volt. Vajon gondoltak rá, amikor elindultak?
Ahogy megláttam a baleset helyszínét, összeszorult a gyomrom. Amikor olyan kocsit látok egy baleset helyszínén, amilyen az ismerőseimnek, szeretteimnek van, akkor ideges leszek. Lehet, hogy valamelyik közülük volt a baleset elszenvedője? Bízom benne, hogy nem!