Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hanyag

Avatar photo
You are Reading..

Hanyag

Kicsit elhanyagoltam a blog -ot mostanában. Ennek több oka is van (furcsa, hogy magamnak magyarázkodom). Egyrészt Az albérlet – munka, albérlet – gyerekek útvonalon töltöm az időmet, másrészt ha visszaérek az albérletbe, akkor se tudok, már írni semmit. A munkanapjaim unalmasak. A munkahelyemen ugyanaz megy nap mint nap, semmi érdekeset nem tudok róla írni. Ha valami történik mégis a "dolgozóban", akkor se tudom megírni, mert elkezdtek keménykedni az internet használattal kapcsolatban. Csak 12-13 óra között lehet a benti internet -et személyes jellegű dolgokra használni.
Természetesen a köznépnek! A vezetőség példa jellegel bármikor rendelhet nyári gumit, tetőszigeteléshez eszközöket, vagy hasonló dolgokat!
Kezdem megszokni, hogy amit az embernek megtiltanak, vagy korlátoznak, azt az a szerv aki tilt vagy korlátoz, simán használja. És ez nem csak munkahelyi szinten igaz, hanem feljebb és még feljebb.

Ez az ország azért olyan amilyen, mert így működik minden! Azok lopnak, csalnak és hazudnak a legjobban, akik a legjobban kiabálnak hogy "nem szabad!"!

Szép kedd reggelt!

1 Comments

  1. basszus, nekünk nem szabad blogot irni gabi, én is mindig csak magyarázkodok a blogon, hogy miért nem írok 😀
    De mostanában nincs lelkiismeretfurdalásom mert irtam pár postot 🙂
    Erről jut eszembe, nem tudnánk gatyába rázni kicsit az én blogomat design ügyileg? 🙂
    Persze csak ha van időd meg kedved

Comments are closed.