Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Vaddisznó töpörtyűs csokoládé

Avatar photo
You are Reading..

Vaddisznó töpörtyűs csokoládé

Megkóstolnád?
Minden hónapban feláldozok 1.000 Ft -ot olyan dolgokra, amit normál ésszel az ember nem venne meg. Ebben a hónapban a Karinthy -n található csokoládé boltban vásároltam Vaddisznó töpörtyűs csokoládét. Erre szoktam mondani, hogy kihagyhatatlan ajánlat, még a hülyének is megéri. 🙂


A csomagolása szép, gusztusos, és FAIR TRADE, illetve ORGANIC, azaz a termelőt aki a kakaóbabot betakarítja nem zsákmányolják ki, és a csokoládéban nincsenek tartósítószerek, mesterséges aromák.

És most a csokiról
A borítása visszafogott, gusztusos. A csoki vastagabb, mint a boltban kapható csokoládék, és a méretei is eltérnek egy kicsit. Kicsomagolást követően gusztusos sötétbarna tónusú csoki fogadott (70% -os). Az illata kicsit kesernyés, pont olyan, mint amilyent szeretek. Egy darabkát törtem belőle, és rögtön megcsapott a fahéj édeskés illata. A töltelék világosabb barna színű, apró grillázs darabokkal.
Az íze tökéletes összhangban van a külalakjával. Lassan elmajszoltam egy kis darabot, és a végén láss csodát, tényleg a nyelvemen maradt néhány darabka töpörtyű. Ami amúgy sós ízű volt! 🙂
Sose gondoltam volna, hogy csoki és töpörtyű összehozható, de mégis! Nagyon finom, és ha lehetőséged van rá, kóstold meg!

Eredmény: 9/10