Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Gazdagodjon meg költekezéseiből!

Avatar photo
You are Reading..

Gazdagodjon meg költekezéseiből!

Nem hittem volna, hogy ez igaz lehet! Tényleg lehet gazdagodni a költekezésből!
Persze nem úgy, ahogy azt a Sciennet nevű piramis MLM rendszer állítja. Van ennek sokkal kifinomultabb módja is. Például a hatos úton lévő Auchan benzinkútnál.
Történt ugyanis, hogy begurultam tankolni. Szépen kicentiztem a 9998 forintos összeget, majd odagurultam a fizető helyhez. Előkészítettem egy 10.000 Ft -ost, és óvatosan becsúsztattam a kis dobozba, amit az ablak mögött ülő hölgy áthúz, és elveszi a pénzt.
Illetve így kellene lennie, de ehelyett az igen erős szél segítségével a 10.000 Ft -os fogta magát, és kirepült. Először fel se fogtam, hogy mit történt, mert igen gyors volt.
Aztán leesett, hogy a hölgy nem fog kijönni a kalickából, ezért nekem kell megkeresnem. De mivel nem láttam merre repült ezért össze – vissza mászkáltam, benéztem a kocsi alá, elmentem balra – jobbra, de a pénzem sehol se volt. Már gondolkoztam rajta, hogy kinek a hibája most akkor ez? Hiszen én betettem a pénzt, ergó fizettem. De a hölgy nem kapta meg, tehát nem fizettem.
Ekkor a segítőkész hölgy szólt, hogy mintha hátra fele repült volna a pénz, a benzinkutak fele. Szépen elindultam oda, és ahogy egy kerítéshez értem, rögtön feltűnt, hogy a kerítésen egy 2000 Ft -os libeg. Felvettem, és még el is csodálkoztam, hogy mintha 10.000 Ft -os készítettem volna elő. Ekkor megláttam, hogy a 10.000 Ft- is ott van pár méterre tőle a fűbe. Mivel siettem ezért nem tudtam alaposabban körbenézni, de valószínűleg még 4.000-5.000 Ft -ot össze tudtam volna szedni a papírpénzekből! 🙂