Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Elrepült sárkány(ozás)

Avatar photo
You are Reading..

Elrepült sárkány(ozás)

Végre felvirradt a nap, anyu kicsit késve, de megérkezett. Irány Tököl! Az M0 -n természetesen hatalmas dugó, mi végül 6-8 perc alatt átértünk, és lekanyarodtunk. Még 20 perc. Simán oda fogunk érni, nyugtattam magam.

És varázsszóra 8:58 -ra odaértünk a kapuhoz. A biztonsági őr ellenőrzött mindent, majd egy móricka rajz segítségével elmagyarázta, merre található a 19 -es hangár. Szépen odagurultunk. Már egy kocsi ott állt, benne egy 20-22 éves forma lánnyal. Beszédbe elegyedett vele anyu, elmondta, hogy éppen apukája repül a sárkányrepülővel.

 9 óra után pár perccel megpillantottuk a sárkányt. Szép vörös, nagy „hajócsavarokkal” hátul. Leszállt, begurult a hangár elé.

A lány apukája remegő lábakkal szállt ki a járműből. A vezetője (55-60 év körüli úr) odajött hozzánk, és közölte, hogy a repülés lefújva.

Pufff!! 🙁 🙁 🙁

Elmondta, (amit én már a teraszon tapasztaltam) hogy magasabban a meleg és hideg légáramlatok „összecsaptak” és össze-vissza ráncigálták a sárkányrepülőt, így nem biztonságos az út, és hát ő azt szeretné, hogyha pozitív élmény lenne, nem azt, hogy rettegve gondoljunk vissza rá.

Így hát a lány se ment fel, és hát mi se. 🙁

Jövőhét szerdán újra megpróbáljuk! Hátha akkor szerencsésebbek leszünk! 🙂