Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

A házimanók

Avatar photo
You are Reading..

A házimanók

Az köztudott, hogy minden háztartásban van legalább 1 zoknimanó és 1 evőeszköz manó. A dolguk csak annyi, hogy időnként egy – egy zoknit, vagy villát-, kést-, kiskanalat-, poharat eltüntessenek. Vissza sohase hozzák, csak viszik. Valahol a föld mélyén hatalmas raktár lehet, tele mosatlan- vagy kimosott zoknikkal.
De arról még nem hallottam, hogy létezik DVD karcoló manó. Ez egy új szakma, gondolom Ők is fejlődnek a földi technológiák szerint.
A dolga csak annyi, hogy a gondosan letöltött és DVD -re kiírt filmeket tartalmazó DVD lemezt pár helyen, leggyakrabban az izgalmas részeknél megkarcolják!
ÉS rögtön itt rátérhetek arra, hogy ahhoz hogy a legizgalmasabb helyen megkarcolják, szükséges az is, hogy megnézzék a filmet, és megfelelő kritikai érzékkel rendelkezzenek, hogy meg tudják állapítani, melyik a legizgalmasabb rész!
Ha lát valaki ilyen manót, kérem jelentse, mert panaszt szeretnék tenni! Már a harmadik filmet kell befejeznem a laptopon, mert az utolsó 10 percet nem tudja a DVD lejátszó vinni.

MÉG NEM ÉRT A CSÚCSPONTJÁHOZ A FILM!!!