Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hétvégénk

Avatar photo
You are Reading..

Hétvégénk

Jó sok mindent sikerült az elmúlt hétvégére besűrítenünk. Otthon voltunk, de mégsem volt unalmas! Ha szombat, akkor pizza! A fiatalok igénye szerint készült el a pizza, kukoricával, füstölt hússal és jó sok mozzarella sajttal. Közben játszottunk kitalálósat, illetve a lányok festettek. Délután otthoni mozizást tartottunk, megnéztük a Robinson család című filmet. Este még egy kis ökörködésre is volt időnk, így tizenegy óra volt, mire ágyba zuhantunk. 🙂

Április elseje a bolondok napja, ezért Gabóval, míg a lányok aludtak, lementünk a boltba, hogy felkészüljünk. Vettünk ördögnyelvet, illetve kiterveltük, hogy kit hogy fogunk megtréfálni. Még mielőtt berohanhattunk volna Nórihoz, hogy az ördög nyelvvel felébresszük, felébredt magától. Így egy újabb taggal kiegészülve osontunk be Anetthez. Sajnos már ő is ébredezett, de így is sikerült megtréfálnunk a nagy dudálással!

A reggeli közben Anett kávéjába citromot csempésztünk, míg Nóri az én teámba pottyantott sót és néhány morzsát! 😀

Ebédre bablevest ettünk, utána pedig palacsintát, de nem ám olyan kis egyszerűt!!! Tejszínhabbal megbolondította Nesquik kakaósat! Kár, hogy nem fényképeztük le.

Délután Nórival várat építettünk a WC papírok belső papír hegeréből. A vár körüli folyót-, illetve a falu mezőit a fiatal hölgy festette meg. Végül felragasztottuk a falakat illetve a bástyákat. A magasabb tornyok teteje a tojástartó alsó részéből készült el.

Kár, hogy nem volt jobb idő, mert akkor ki tudtuk volna próbálni Gabó szülinapi sárkányát is.