Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

iwiw

Avatar photo
You are Reading..

iwiw

Pár hete eléggé rossz hangulatban voltam, és emiatt csináltam olyan dolgokat, amit most már bánok. Tettem olyan dolgokat is, aminek utólag is örülök, hogy megtettem. Egyik ilyen lépésem az volt, hogy bocsánatot kértem azoktól, akiket megbántottam. Tudom, hogy ez banálisan hangzik, de hihetetlenül nehezemre esett! Én ha megbántanak, gyorsan túlteszem magam rajta, és pár nap után már csak hümmögök. De tudom, hogy ha valakit mélyen megbántanak, akkor azt nem lehet egy sima „elnézést!” el lerendezni. Szóval írtam e-mail -eket, és bíztam benne, hogy a másik oldal tényleg komolyan veszi a próbálkozásomat.

Egy csöppet eltértem a lényegtől… 🙂

Szóval annyira nem volt kedvem semmihez, hogy a közösségi portálokban is az ellenséget láttam, és ezért fogtam és elkezdtem törölgetni magamat. Így áldozatul esett a twitter, a myspace, és az iwiw is!

A Myspace -en és a Twitteren tulajdonképpen nem volt szinte semmi, ezért nem sajnáltam, de az iwiw -en sok olyan embert találtam meg, akikről már nagyon régen hallottam. Így utólag kicsit sajnálom, hogy töröltem magam. De mellette meg örülök is neki, mert kifejezetten zavart az új iwiw működése, az adatok szertelensége, és úgy általában a lassúsága.

Most próbálom fejben összeszedni azokat, akik tényleg érdekelnek engem (barátok, ismerősök, ellenségek) és felvenni velük a kapcsolatot máshogy (facebook, e-mail, etc).

Remélem sikerül!

1 Comments

Comments are closed.