Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Dupla, tripla, sok öröm

Avatar photo
You are Reading..

Dupla, tripla, sok öröm

Húú, hol is kezdjem???

Délbe jött anyu, hozott hideg avokádós, mentás uborka levest, és sütöttünk finom zöldségeket és csirkecombot kint a teraszon. Közben jó sokat beszélgettünk, és paradicsomlét iszogattunk. 🙂

Délután anyu beszegte a függönyeimet, így most már normálisan néznek ki, nem olyan csálén, mint ahogy én összevasaltam őket! 🙂

16 óra környékén Gergő hívott, hogy hamarosan indulnak, és jönnek segíteni az öccsével. Így hát én is lóra kaptam, és elmentem az IKEA -ba. Gyorsan elintéztem a papírmunkát, majd találkoztunk lent a raktártérben. Nekiálltunk, és cirka 3/4 óra alatt Gergő szorgos vezetésével összeszedtünk a konyhabútor majdnem összes elemét.

A következő 20 perc a kasszánál tellett el, ugyanis annyi cuccot vettünk, és annyira bonyolultan, hogy szegény eladó lány (név szerint Zsuzsi ) teljesen belezavarodott.

Mert ugye vettem fel Cetelem hitelt (ez volt a csütörtöki bénázás, mindjárt ezt is leírom). A hitel teljes összegét meg kell vásárolni, de mivel hogy az IKEA  Family kártyára a mosogató olcsóbb volt, és az egyik elem nem volt raktáron, ezért kevesebb lett a végösszeg. Mondtam, hogy üssük be a hiányzó terméket is. Ezután már majdnem jó lett, de még mindig hiányzott 30 Ft!!!

Mondtam a két hölgynek (mert közben Judit is odajött), hogy én ezt megoldom, és vettem egy szép zöld (sose fogom használni) almaszeletelőt! Így végül meglett minden, kölcsönösen biztosítottuk egymást Zsuzsival, hogy nem a másik hibája, hanem a miénk, majd nagy vigyor közepette elindultam ki a maradék kocsival a kisbuszhoz. Közben szóltak Gergő öccsének, hogy20 órára vissza kellene érnie Vácra, ezért a bepakolásban tudtak csak segítni.

Elbúcsúztunk, és én elindultam a külső raktárba a pulttért. Miután megvettem, haza siettem, és szépen egymás után az összes bútort felvittem.

Anyu közben kivasalta az ingeimet és lepucolta a teraszablakot (amit én már 3 hete halogatok!). Miután elbúcsúztunk, ittam egy grapefruit -os SÖRT, és olyan hatalmas bátorságom támadt, hogy felkaptam a 2 köbméternyi papír hulladékot, ami az IKEA bútorok után maradt, és szépen levittem a nemrégiben feltöltött hátsó részre, ahol egynéhány löttyintés nitrohigító segítségével csodás lángokat varázsoltam. Le is pörkölődött a lábamról a szőr, meg megégett a cipőm, mert Keve úr úgy gondolta, hogy az izzó papírt egy laza yoko geri kekomi -val szét tudja rúgni kisebb egységekre.

Arra természetesen nem gondoltam, hogy 350 – 500 C° lehet ott ,így a cipőm gumi része megolvadt, és a lábamon a szőr megpenderedett, mint disznópörzsöléskor!

Most a lépcsőfeljáró szép tiszta, nem csúnyítja el az én hanyagságomból odadobált sok papír.

Nagyon örülök, hogy ilyen sok dolgot el tudtam intézni. Holnap szeretném a sok gazt lenyírni, ezért ki fogok bérelni egy saroknyírót (vagy hogy a fenébe hívják). És még be akarok szerezni egy polcot is a teraszra, ahova a kis növénykéimet fogom rakni. 🙂