Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Gondok

Avatar photo
You are Reading..

Gondok

Amikor az ember életében nehéz időszakok érkeznek, akkor szinte biztos, hogy még pár olyan negatív dolog történik vele, ami máskor nem történhetne.
A gyerekek kaptak egy cicát, kedves, nyájas, emberhez szokott fekete macska. Nagy zöld szemekkel. Örülök mindennek, aminek a gyerkőcök is örülnek, de sajnos 17 éves korom óta allergiás vagyok a macskaszőrre. Az elmúlt 6-8 évben a macskaszőr allergia miatt nem volt problémám, de most annál nagyobbat ütött. nagyjából 2 órát voltam a macskával egy helyre "zárva", és azon kívül, hogy az orromból ömlött a váladék, elkezdtem befulladni. Az allergia kis barátja, az asztma! Azóta a tüdőm olyan, mint ha tüdőgyulladást kaptam volna, és ki akar tépődni a helyéről.
Sebaj, voltam én már rosszabbul is!
Erre két napja egyik ügyfél jelezte, hogy nem tudja a leveleit letölteni. Megnéztem, és mindent rendben találtam. Aztán este nekem is feltűnt, hogy valami nincs rendbe. A levelező szerver az utolsókat rúgja! Szó szerint! Óránként újraindul, és próbál életben maradni. Emiatt most kell vennem egy szervert, amit nem nagyon ütemeztem be a kiadásaimba… 🙁
Kiadás!
Hiszen volt ebben a hónapban jócskán! Kezdődött a kocsi hitelével, amit egyben visszafizettem, aztán a mohó bank még követelt, hivatkozva az árfolyamváltozásra!

Most csendben mélázok, és várom, hogy még mi következhet…