Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Gondok

You are Reading..

Gondok

Amikor az ember életében nehéz időszakok érkeznek, akkor szinte biztos, hogy még pár olyan negatív dolog történik vele, ami máskor nem történhetne.
A gyerekek kaptak egy cicát, kedves, nyájas, emberhez szokott fekete macska. Nagy zöld szemekkel. Örülök mindennek, aminek a gyerkőcök is örülnek, de sajnos 17 éves korom óta allergiás vagyok a macskaszőrre. Az elmúlt 6-8 évben a macskaszőr allergia miatt nem volt problémám, de most annál nagyobbat ütött. nagyjából 2 órát voltam a macskával egy helyre "zárva", és azon kívül, hogy az orromból ömlött a váladék, elkezdtem befulladni. Az allergia kis barátja, az asztma! Azóta a tüdőm olyan, mint ha tüdőgyulladást kaptam volna, és ki akar tépődni a helyéről.
Sebaj, voltam én már rosszabbul is!
Erre két napja egyik ügyfél jelezte, hogy nem tudja a leveleit letölteni. Megnéztem, és mindent rendben találtam. Aztán este nekem is feltűnt, hogy valami nincs rendbe. A levelező szerver az utolsókat rúgja! Szó szerint! Óránként újraindul, és próbál életben maradni. Emiatt most kell vennem egy szervert, amit nem nagyon ütemeztem be a kiadásaimba… 🙁
Kiadás!
Hiszen volt ebben a hónapban jócskán! Kezdődött a kocsi hitelével, amit egyben visszafizettem, aztán a mohó bank még követelt, hivatkozva az árfolyamváltozásra!

Most csendben mélázok, és várom, hogy még mi következhet…