Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

A tökéletes lakás

Avatar photo
You are Reading..

A tökéletes lakás

Vasárnap akadt a kezembe a H.O.M.E magazin júniusi-júliusi száma. Bemutattak egy lakást, amely még a filmezés fővárosában, Hollywood -ban is megállná a helyét, de Budapesten található. A magazinban (hiszen erről szól) éltették a tervezőt, aki megálmodta a színeket, formákat, elrendezést. De arról már nem esett szó, hogy ez a fajta "fényűzés" ebben a kis országban csak a népesség 0,01% -nak érhető el! Természetesen én is szeretnék a lakásomba szuper jól kinéző bútorokat-, kiegészítőket. El tudnám képzelni a konyhámat a legújabb csodakészülékekkel, hitperminőségű szagelszívóval és még szuperebb indukciós főzőlapokkal.

De kellemetlen, ha az ember a realitás talajának csapódik!

Elkeserítő, amikor az emberben tudatosul, hogy 35 évesen van két diplomája-, két cége-, beszél nyelveket-, van jó keresete és mégse teheti meg, hogy ilyen minőségű és árú termékekkel rendezze be a lakását!

Hazugság, hogy megfizethető egy "normál" ember számára is! Az nem átlagfizetésből él, aki 2-3 millió forintot manapság rá tud költeni egy belsőépítészre! Pedig nagyon sok emberben meg van a szép érzék és a vágy, hogy egy olyan környezetben éljen, ami harmonikus, és boldogságot sugároz.

Amúgy, az újságban bemutatott lakás szép volt és modern, de nem tudom elképzelni azt, hogy ott két rakoncátlan gyerek hancúrozzon boldogan, a szülők folyamatos tiltásaitól mentesen! Az a lakás egy gyermektelen sznob pár igényeinek felel csak meg!
🙂