Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Fergeteges

Avatar photo
You are Reading..

Fergeteges

Így hirdette a Campona a szombati és vasárnapi programjait. 10 éves a Tropicarium!!
Az Etyeki pincefesztivál sajnos az időjárás miatt látogathatatlan volt, ezért ezt a programot választottuk. A három gyerekkel megindultunk, és 10 perc múlva már a "fergeteges" szülinapi program közepén voltunk. Illetve csak szerettünk volna, mert a többi 26000 szülő is a gyerekét szerette volna a fergeteg közepén látni, ezért aztán semmihez se lehetett hozzáférni, semmit se lehetett rende3sen megnézni. A szervezők újabb okos ötlete az volt, hogy a különböző, a Tropicarium környezetében elhelyezett pályát-, játékos ügyességi dolgokat csak egy papírlappal lehetett kipróbálni. A papírlaphoz Mi nem tudtunk hozzájutni, mert 400 -an álltak sorba. Köszönöm, nem azért jöttem, hogy sorba álljak.
Végül a gyerekek találták fel magukat, felmentek a színpadra, és amíg nem kezdődött el a majorett felvonulás, addig jól érezték magukat ott.

És még valami! Ha valakinek nincs ütemérzéke, 145 cm magas és 76 kiló és 12 éves, akkor ne mutasson be pom-pom táncot, mert a szülők és gyerekek legtöbbjében ez nem csodálatot, hanem megdöbbenést vált ki! Talán egy ember volt, aki nem röhögve, hanem megelégedetten figyelte, a maffiózó apuka! 🙂